Det bliver en lang nat

Hold nu kæft en bæ-dag det har været. Startede dagen ud med at modtage et meget uønsket brev fra udlejer (gjorde vi sådan set alle sammen), så nu er vi rigtig mange der er på krigsstien og de får IKKE fred før vi finder en løsning på det her! Og jeg overvejer nu kraftigt at melde mig ind i boligforeningen, for jeg gider ikke det pis med den udlejer her mere. Og så må vi se om det forbliver Faaborg eller om jeg tager nordpå. Alt koster jo desværre penge, så det har lange og trælse udsigter, men jeg kan ikke klare mere nu.

Min overbo fik flyttet sine sidste ting i dag. Jeg var i biffen for at se "Fifty Shades of Grey" - og den er faktisk okay når man ser bort fra alle de fejl der var i den mht. detaljerne (ja det kan rent faktisk irritere mig), plus den flok gimper der skulle sidde oppe bagved og skrige af grin hele tiden. Overboens nabo har valgt at holde gorilla-fest nu hvor naboen er væk og tænker ikke over at der altså rent faktisk ER nogen tilbage i opgangen! Så det betyder ingen nattesøvn. Og værst af alt så er min aggression virkelig gået amok i dag. Jeg har haft voldsomme rysteture pga. vreden og har haft manglende appetit, og det ved jeg at min krop straffer mig for i morgen, så jeg skal ned og handle så snart jeg kan komme til det. *Suk* Så nej det har ikke ligefrem været min dag. Men håber at i morgen bliver bedre. Men filmen har da gjort at dagen har været til at holde ud, selvom det først var her til aften jeg var inde og se den.

Men jeg vil få ryddet lidt op efter mig, og derefter finde min seng. Og bliver nok nødt til at tage min iPod med i seng, da jeg ikke kan holde ud at høre på de skrig og konstant skiftende musik fra dem ovenpå. Så min egen musik får lov til at lulle mig i søvn. Måske noget Tïesto for at få afløb for min aggression? Ved det sku ik helt. Der ville det nok være bedst med en lang og rask gåtur, men det føler jeg ikke lige for lige i dag. Selvom det kunne være forfriskende. Men må nøjes med Tïesto. Har genfundet min kærlighed til den mand og hans musik. :D

Nå nok om det. Godnat derude!Translate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Øv altså det er jeg godt nok ked af at høre søde. Lorte-dage er altså bare en "Bitch". Burde fandeme afskaffes.

  Synes det lyder som en god plan med at melde sig ind i en bolig forening og håbe på at du får tilbudt noget mere fornuftigt. Vi er selv meldt ind i fyns almennyttige boligselskab og har haft lejlighed ved dem før. De er sku til at tale med når der sker noget og ofte billige.

  Håber du får en god nat og at dagen i morgen bliver fantastisk..
  Jeg er lige her hvis du har brug for at snakke..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Jeg mener vi gir 100 kr om året, men kan ikke huske om der var sådan et indmeldelses gebyr. :D
  Og der kan du jo vælge imellem lejligheder på hele Fyn, de har rigtig mange i Odense også.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg lige undersøge her en af dagene :)

   Slet
  2. Deres hjemmeside hedder: http://www.fabbo.dk/

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)