Senest på @GiZmoAMH's Instagram - February PhotoChallenge


1: Ja jeg valgte altså at deltage i en fotochallenge på Instagram. :)
2: Første tag var at vi skulle vise vores lockscreen. Dette er min.
3: Anden tag var "Hår". Valgte at tage et billede af my hair-do nede i træningscenteret.


4: Tredje tag var "Rollemodel", men da jeg ikke har nogen, valgte jeg at springe den over. Hvilket betyder at det næste billede er tagget "Quote". Så jeg postede et af mine favoritter.
5: Femte tag er "Selfie" og I får dermed et nede fra centeret af. :P
6: Sjette tag er "Håndskrift", og da jeg ikke lige havde noget jeg som sådan havde skrevet, så fik I lige et billede af en side i kalenderen.


7: Syvende tag er "mad", så det passede fint med at jeg netop havde taget billede af min egen hjemmelavede pizzaburger samme aften. :D
8: Ottende tag er "pude" og jeg absolut elsker min pude med ræv på.
9: Niende tag er "på hovedet" og var faktisk pænt lost med dette billedet. Men valgte bare at vende et af mine billeder fra telefonen på hovedet, og det blev faktisk ret fedt. For det ligner at bogen vender rigtig og Cosmo hænger og svæver opover. *Hahahahah*


10: Tiende tag er "Bedste ven" og der må jeg jo erkende at Cosmo er min. :D Igen overraskelse, vel?
11: Elvte, tolvte og trettende tag havde jeg helt svedt ud. Så "Mobilcover", "Dagens Outfit" og "Skole" fik I ikke lige. Men derimod fik jeg taget et til fjortende tag som er "Hjerte". Det er jo Valentines Dag, og dette er det perfekte tag til denne dag. Her er så mit hjerte. :D
12: Så forsvandt der igen nogle dage, og jeg fik ikke lavet femtende, sjettende, og syttende tag som var "Farvorit Farve", "Sko" og "B&W". Lidt irriterende, men I får her det attende tag som er "Slik". Det er ikke mit slik, da jeg ikke har noget liggende, så det blev det "slik", som Cosmo modtog med posten i dag. :D


13: Nittende tag er "Sweater" og dette er min absolutte af slagsen. Altså at dem jeg har. :D

Ja som I nok kan se, så gik det ikke helt så godt med at følge denne challenge. :P Men her ser I de billeder som jeg dog alligevel fik postet igennem den. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)