Nyt køb - Pas Cover

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg drømmer om at komme ud og rejse igen meget snart, men de drømme har lange udsigter. Men det betyder ikke at jeg ikke tænker på det, og også kigger efter nogle lækre ting som kunne få det til at føles lidt tættere på. Og noget som jeg kigger efter lige for tiden er rejsetasker, makeuppunge og det I kan se her på billederne - nemlig et cover til mit pas.

Jeg har set rigtig mange fine covers til pas på div. blogs og andre steder på nettet, og det er da en super smart måde at "skjule" sit pas lidt. For et pas er jo ikke ligefrem det pæneste - i hvert fald ikke det danske. Jeg er ikke så meget til den der røde farve det har, så hvis jeg kunne få den skjult lidt, så ville jeg være glad. Men jeg ville heller ikke have et cover der havde for mange detaljer på. Det måtte gerne være neutralt. Jeg fandt så dette på eBay, og tænkte at det ville være perfekt! Jo dem med billeder på og søde tryk er da rigtig fine, men... ja.. Jeg ville bare gerne have et der var meget simpelt, og så kan man jo altid anskaffe sig et mere feminint med tiden, for de er jo super billige. :D

Jeg er super glad for dette og det kostede mig kun små 11 kr, og I kan selv finde dette Pas Cover her.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)