Okay jeg har brug for mere af "Fifty Shades of Grey" nu!

For fanden hvor er jeg pisse dårlig til at lade være med at se og læse om ting jeg endnu ikke selv har haft fornøjelsen af. Jeg har jo ellers sagt til mig selv, at jeg ikke skulle gå igang med bøgerne endnu, nu hvor jeg ikke har fået læst dem endnu, da jeg ikke vil have for store forventninger til filmen. Men fordi jeg er så forbandet nysgerrig, så har jeg set lidt klip og læst lidt om filmen. Har jo ikke engang læst bag på bøgerne, fordi jeg ikke ville vide for meget, men nu kan jeg simpelthen ikke vente længere.

Jeg skal se filmen d. 28 Februar, og jeg glæder mig virkelig! Har dog desværre læst at den ender ganske trist, og det er møg forfærdeligt for mig. Også selvom jeg ved at der kommer 2 mere på et tidspunkt, men hvorfor skal de altid ende film så tragisk? Det kan mit gamle hjerte da ikke holde til! :P

Så nu må Britt-Marie vente lidt, for nu skal jeg satme igang med de bøger. Og jeg skal nå ALLE 3 inden d. 28. Det SKAL jeg bare! For jeg kan ikke klare ikke at vide hvad det hele ender med, hvis slutningen på den første film her er så trist, som det siges. Og hvor er det dog godt at jeg ligger inde med dem alle sammen. Ellers skulle jeg satme hurtigt have fat i dem. Og det kan Sinful.dk altid hjælpe med. :D I hvert fald så længe at de har en hel sektion med ting der er lavet specielt til bøgerne. Så hvis I derude stadig mangler dem, og gerne vil have dem, så skynd jer ind og køb dem. Og de har dem med deres originale forside. Synes det er synd at ødelægge det bare fordi der kommer en film.

Og hvis I endnu ikke har set mit indlæg med de lækre ting fra den kategori, så tjek det ud. De har sku så meget lækkert. :D Og som jeg skrev i det omtalte indlæg, så ville jeg ikke have noget imod at få min egen Mr. Grey. Men jeg er utroligt kræsen, så har et klart billede af hvordan han nogenlunde gerne må se ud. :P I know. Jeg er ikke nem at tilfredsstille på det punkt.

Men nok om det. Jeg vil igang med den første bog. Men skal liiiiige se traileren én gang mere. *Hehe*Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)