Fristelsen af et nyt mobilselskab

Åhh alle de forbandede fristelser når det kommer til et nyt mobilabonnement. Jeg er jo ret glad for CBB, som jeg har nu og som jeg har haft i.... jah har faktisk ikke tal på de mange år jeg har været kunde hos dem. Og jeg giver jo kun en lille hund om måneden, så det er jo virkelig billigt! I det har jeg 9 timers tale og 5 GB data plus fri SMS+MMS, fri tale til andre CBB-kunder og fri Facebook. Det er jo ret billigt hvis I spørger mig. MEN! Selvom det er super billigt og jeg faktisk er ret glad for det, så frister det alligevel at skifte en gang imellem. Ikke fordi jeg har noget at klage over, men fordi der er ét abonnement, som frister en lille smule. :P

Der er her tale om Zenji, som mange af jer nok allerede kender til. Det koster 200 kr om måneden, hvor de 100 kr af dem er et gavekort man får tilsendt. Derudover så er der fri tale, fri SMS+MMS og 10 GB data. Og så tilbyder de 4G-net - OGSÅ i mit område. :D Se det lyder jo næsten for godt til at være sandt, og det har selvfølgelig også været derfor, at jeg endnu ikke har turde skifte. Det koster så også lige 100 kr at skifte over til dem, og kan ikke læse nogle steder om nummerflytningen også koster noget. Og så står man med det dilemma, om man nu også har behov for et gavekort hver måned på 100 kr til fx. Matas?! Så meget handler jeg jo ikke i Matas. Så... det ligger stadig kun ved tanken. Om jeg tager springet ved jeg endnu ikke, men... det er jo også bare lige det dobbelte i pris hver måned - og jo jeg får da fri tale og dobbelt så meget data. Men... Argh! Det er altså svært.

Hvad synes I? Har I det selv? Og hvis ja, er det så det værd?


Translate posts in the bottom of my blog

6 kommentarer:

 1. Hvis man regner ud hvor meget det er man betaler extra om året, kunne jeg godt finde andre og sjovere ting at bruge dem på end gavekort.. Men lige da jeg så det første gang synes jeg også det var en super fed ide, men efter noget overvejelse synes jeg ikke rigtig det er det værd.

  Jeg har Telmore og har haft i mange år.
  Jeg har længe overvejet om det egentlig er nødvendigt at ha gratis sms og mms.. så meget bruger jeg det egentlig ikke mere.. men tror ikke engang der findes abb hvor det ikke automatisk er med.. ha ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop den tanke jeg er kommet frem til. :)

   Slet
 2. Jeg synes det er fup :) 100kr elstra en du har nu - for et gavekort på 100kr til en butik.. Ergo du betalter faktisk bare dit gavekort, zenji gør bare at du har et gavekort istedet for selv at bruge kontanter på det.. Jeg betaler 99kr hos callme og tjekkede også zenji ud.. Havde det så været 200kr gavekort f.eks, så vsr der noget om snakken, men det der er fup i mine øjne, men det giver mange mennesker en bedre samvitighed, for så går de jo ikke barw i matas og bruger 100kr - nænæ, de bruger et gavekort! Skide være med at de selv har betalt det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker mere på at jeg får dobbelt så meget data og fri tale. :) Det er dét der tiltrækker mig. Ikke gavekortet. :)

   Slet
  2. Aah :) jeg har fri sms/mms, 9timers tale samt 9gb data hos call me for 99kr :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)