Havde brug for at komme af med krilleren i fingrene

Dette sker nogle gange hvis jeg har lidt for mange frustrationer i kroppen - mine fingre kribler og jeg har brug for at lave noget med dem. Opvasken var ikke nok, så jeg måtte igang med noget zentangle/zendoodle. Skal igang med noget aftensmad her om lidt, men ved ikke rigtig om jeg kan løsrive mig fra dette. *Hehe* Når først man kommer igang, så er det altså svært at slippe. Sådan har jeg det altid med kreative ting. Kan sidde i flere timer, eller en hel dag og bare gå amok. Glemmer helt at spise, komme på toilettet og sove. Det kan være et stort problem til tider, men... ja... Det er sku lidt svært at forklare. :) Tror kun folk der har det lidt på samme måde kan forstå det. :PTranslate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Det er ligesom, når jeg kommer i et godt flow med at skrive historier :) Så går der lige pludselig tre timer, og så opdager jeg at virkelig meget skal på toilettet, og hvor sulten jeg egentlig er :P

  SvarSlet
 2. Jeg elsker virkelig dine tegninger, du er såå dygtig.. er sikker på du kunne gøre karriere inden for det hvis du ville.

  Jeg prøver tegne men kan godt mærke at der er noget kontrol jeg skal gi mere slip på. Jeg er pt meget bange for at tegne forkert.. men nu er det jo også lige første side, den skal helst være lidt pæn jo.. Håber det bliver mere frit med tiden.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke der er nogen fremtid i den slags. :)
   Prøv på løse ark... Lav nogle forskellige mønstre og så kan du altid bruge dine favoritter i din zendoodle. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)