En dejlig Påske overraskelse

Det er helt mærkeligt at min søster ikke er i Faaborg længere. Har virkelig nydt weekenden sammen med hende. Savner hende så meget til hverdag. Men det hjælper lidt på det at vide, at de kommer igen til påske - en rigtig dejlig overraskelse. :D Så der går lige 2 uger, så er de her igen. Så håber jeg at vi får lidt mere alene-tid sammen, for det nød jeg virkelig i går. Og så var vi sørme også så heldige at få en lille påske-chokolade-harer af vores forældre. Det var også en dejlig overraskelse, for det plejer ellers ikke at ligne dem.

Godt nok bliver min påske en smule travl, men det går nok. :) Nu har jeg i hvert fald deres selskab at se frem til PLUS at jeg skal have opfrisket lidt af min blæk i huden.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)