Kender du til Giggles.dk?!

Jeg kender faktisk ikke til ret mange sjove gadgets-sider, men elsker de der lidt skæve ting man kan købe til forskellige situationer. Jeg har ret mange gadgets til kameraer, telefoner og computere og har også købt lidt ind til en Halloween-fest for nogle år siden, men det har kun været én side jeg primært har brugt, og det bliver altså lidt ensformigt. Også selvom de skifter deres sortiment ud en gang imellem. Så da jeg fik kendskab til denne nyde side - Giggles.dk - var jeg straks inde og kigge. De har ikke rigtig noget af det jeg normalt finder på den anden side, og det er jo meget godt, da det så giver et helt andet udvalg. De har dog ikke så meget endnu, så går ud fra at de er ret nye på markedet. Men det er da rart at vide, at der er endnu et sted hvor man kan købe sjove og til tider pjattede ting. Helt klart noget jeg vil holde et vågent øje med en gang imellem.


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Der er masser af gode gadgets sider! Mine favoritter er bl.a. coolstuff, gadgets.dk og Manillo!
    Kendte faktisk heller ikke giggles :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)