Købt på Loppemarked

Så fik jeg taget billeder af de ting jeg fik købt på kræmmermarkedet i Kirkeby. Som I kan se har jeg en del flere bøger med hjem end sidste gang, samt lidt andre småting.

Udover de 5 bøger, så fandt jeg endelig en falsk hortensia, som jeg kan have stående ude på altanen. :D Ja jeg ved det godt - burde få nogle ægte planter derud, og det får jeg også, men jeg er ikke så god til at holde liv i dem, så for at det kommer til at se pænt ud så længe som muligt, så bliver jeg nødt til at ty til de falske også. :D
Et krus med snefnug sneg sig også med i samlingen samt en ring med en kalcedon sten i. Jeg elsker jo de forbandede ædelsten osv... Minder mig faktisk om at jeg skal ned og kigge efter nogle nye i helsebutikken her i byen. :P Men er super glad for ringen, som jeg fik pruttet omkring 60% ned i pris.

Så det blev alt i alt en rigtig god tur i dag. Fik en masse skønne ting hjem, og nu mangler jeg sikkert plads i bogreolen igen. Typisk mig. Kom af med små 138 kr for det hele.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)