En skøn plejende læbepromade fra Yves Rocher

Den sidste ting der var med i blogger-pakken fra Yves Rocher, er denne plejende læbebalsam, og jeg må sige at den har overrasket mig positivt. Har nu brugt den hver aften inden sengetid siden jeg fik den, og mine læber er betydeligt blødere end de var inden jeg tog den i brug. Jeg var normalt ikke helt så god til at huske at tage noget på hver aften, men har gjort alt for at huske det for at teste denne.

Jeg har ikke brugt den i dagtimerne, da jeg har den liggende inde ved siden af sengen, men så har jeg brugt andre i stedet. Men jeg må sige at denne virkelig er lækker. Og til 35 kr, så kunne den sagtens gå hen og blive et fast inventar i min natrutine og måske endda også en fast ting i håndtasken. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg er ejer af denne.

Den skulle eftersigende have en beroligende og lindrende effekt til tørre, sprukne læber. Jeg har ikke selv haft det problem endnu, men det skulle ikke overraske mig om ikke det er sandt, for læberne bliver betydeligt blødere ved brug af den. Så det tvivler jeg slet ikke på er sandt.
Virkelig lækker læbebalsam som jeg varmt kan anbefale.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Jeg er også helt vild med den. Frygtede den lidt, da jeg var sikker på den lugtede af honning ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det var jeg også bange for, men det synes jeg heldigvis ikke at den gør :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)