Buzzer PizzaBurgeren

Jeg havde ikke fået en kampagne igennem Buzzador virkelig længe, og da jeg så endelig fik en, så var det for denne PizzaBurger. Først tænkte jeg at det ikke ville være nogen speciel kampagne og at jeg nok ikke ville synes om den, men jeg gav den chancen alligevel.

Købte nogle pakker ind, og så skulle der ellers buzzes. Min søster og jeg lavede os et par stykker i går, og vi var begge meget overrasket over hvor gode de egentlig er. Vi havde slet ikke nogen positive forventninger til dem, men de kan sagtens spises, og de er hurtige at lave. 15 min i ovnen og voíla! Og det er altså ikke kun fingermad til mænd. :D Vi kvinder kan altså også godt spise dem. Og spiser vi dem til en kold Cola Cherry og stener lidt Vikings imens, så bliver det ikke ret meget bedre. :D Så de kan godt anbefales hvis man vil have noget nemt og hurtigt. Dog er det ikke nogen jeg vil købe hver gang jeg trænger til noget nemt. For man kan godt finde noget der er bedre. Men når nu de skulle prøves, så var det helt okay.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Jeg har et spørgsmål et Buzzador eksperten - Hvis det er en kampagne for Buzzador, hvorfor skulle du så købe produktet?
  Troede deres kampagner var gratis?

  Eller misforstår jeg noget?

  SvarSlet
  Svar
  1. Deres kampagner er også gratis - de fleste af dem. Der er nogle kampagner hvor du får ekstremt meget rabat ved køb af et produkt for at buzze det, og denne kampagne var en frostvarer så derfor skal man selv købe den og får derefter et gavekort som kan bruges i en valgfri butik. :) Men størstedelen af dem er gratis. Og man vælger jo selv om man vil buzze det eller ej :)

   Slet
  2. Arh på den facon ;) Så blev jeg også klogere i dag :)
   Nu forståeligt med en omgang frostvarer.

   - Tak for svar.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)