Godnat alle sammen

Så er jeg hoppet i seng. Skal tidligt op i morgen, da jeg igen skal ned til de gamle - eller... vi skal endnu engang på noget loppemarked. :D Ja jeg ved det godt. Det har vi gjort meget denne weekend, men vi elsker det, og det sker ikke så tit. Men når det sker, så tager vi gerne afsted til et par stykker. *Hehe* Og denne gang bliver det et af de helt store. Håber jeg finder noget lækkert.

Vi tager afsted så vi er nogle af de første der kommer derud. Så derfor skal jeg tidligt op og gøre mig lidt menneskelig at se på inden vi skal afsted. Har også en del søvn at indhente, men det må blive natten til mandag at jeg får indhentet den. Vil nemlig gerne lige nå at læse et par kapitler i min bog inden jeg lukker øjnene helt i. Ellers bliver jeg aldrig færdig med "Divergent"-serien. :P Og vil jo gerne have gang i noget krimi som det næste. Og så varer det jo heller ikke længe inden at det er ReadAThon igen, såå... skal altså have den læst færdig.

Men det har været en hyggelig dag. Fik også lige klippet og farvet hår på min søster, og så er det hendes kærestes tur til en klipning i morgen og min mor med klipning og farvning en gang i næste uge. Sikke alt det hår jeg skal lege med. *Hahaha* Men det er dejligt at de bliver glade for det.

Nå, men jeg vil smække computeren sammen. Sov godt når I selv kommer så langt. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)