På Loppemarked

Så fik vi besøgt endnu et kræmmer-/loppemarked, og denne gang var det det ude i Kirkeby. Har kun været der én gang tidligere, og det skuffer mig aldrig. Det er kæmpestort og der er altid en masse at se på. Sidste gang fik jeg kun købt en ramme, der er i samme stil som mine andre rammer og spejle hjemme i stuen samt en af de bøger jeg var på udkig efter i Karin Sommer-serien.

Denne gang fik jeg købt en del flere bøger og lidt andet. Indlæg kommer senere. :D Men det var virkelig dejligt at komme ud og snuse lidt rundt i nogle gamle ting igen. Det er så hyggeligt. Det er ikke alle der synes om den slags ting, men jeg elsker det.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)