Min Torsdag Aften

Jeg er langt om længe blevet færdig med "Divergent"-serien og kan nu komme igang med nogle krimier. Jeg skal have en pause fra tuderiet og mit hjerte skal have en pause fra de knusende kærligheds-historier. Så nu står den på krimier. Dem bliver jeg nemlig ikke så rørstrømsk af.

Den første krimi er den første i en serie om en journalist ved navn Karin Sommer. Har læst den tredje bog for en del år siden uden at vide at der var flere bøger om hende, så nu starter jeg fra bog 1 og ser frem til 5 bøger om mordmysterier og drama. :) Og det er så hvad min tirsdag aften kommer til at gå med. Skal lige have slugt lidt aftensmad, og så skal der ellers hygges med lidt lækkert til ganen og en Cherry Cola. :D

Dejligt afslappende og lige hvad jeg har brug for.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)