Alle siger jeg burde få mig en ny seng

Har efterhånden fået besked på at anskaffe mig en ny seng af rigtig mange personer. Lægen, kiropraktoren, massøren osv. Jeg slås utroligt meget med ryggen, og det kan til tider være tæt på umuligt at komme op af sengen om morgenen. Det er en smule bedre nu hvor jeg har gang i den nede i centeret, men kan godt mærke at det ikke er godt nok. Burde også få taget mig sammen til at tage op til rygcentret og snakke med dem, men der sker bare så meget for tiden, så kan ikke få plads til det oppe i hovedet. Så ja… den nemme løsning ville nok være at kigge efter en ny seng. Vil virkelig også gerne have en ny, da den jeg har nu er det rene fjedre-helved at ligge på og den egner sig slet ikke som seng længere. Men det er jo bare så pisse dyrt! Så jeg skal have fundet ud af hvor jeg kan finde nogle billige nogle af slagsen, som ikke er alt for dårlig til trods for prisen. Og hvor det dog irriterer mig at jeg ikke bare var kold i røven og tog den med fra Kværndrup. Men det er for sent nu. Og ville nok også være træt af kun at have en 90-200 seng. *Hehe* Men savner lidt en elevationsseng, som dem I kan se her. Det var lidt luksus, plus at de var nemme at komme ud af om morgenen. Men må nok bare erkende at jeg bliver nødt til at nøjes med en alm. boksmadras igen. Så jagten går nu efter en ny madras.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Åhh ja ny seng.. vi skal godt nok også ha en ny, men venter til vi skal flytte..
  Og ja det er pisse dyrt.. synes dog tit jysk har nogle gode tilbyd.. tror det var i sidste uge de have en 90x200 med det hele til 1000 kr.. sådan to tror jeg godt jeg kan spare op til.. drømmer også om elevation, men det tror jeg desværre ikke jeg kan få råd til..

  Håber du finder en ny seng til en god pris..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. En elevationsseng er altså også bare guld at have...

  Vi fik mine forældres, da de blev trætte af dem... ellers havde vi heller ikke haft råd til den luksus på kontanthjælp :) og i dag vil jeg slet ikke undvære det :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)