Ny aftenrutine med Yves Rocher

Jeg fik lidt lækre sager hjem fra Yves Rocher i fredags, og jeg har weekenden over og indtil i dag testet de produkter jeg vil vise jer i dette indlæg. Jeg har valgt at samle nogle af dem til ét indlæg, da jeg, som overskriften siger, har lavet mig en ny midlertidig natrutine med disse produkter. Jeg bruger ikke rigtig nogle cremer i dagtimerne - udover håndcreme og nogle gange lotion til armene, så når jeg bruger cremer, så er det om aftenen inden sengetid. Og der kommer disse ting ind i billedet.

Selvfølgelig renser jeg ansigtet med div. tonics osv jeg har, og så starter jeg med brugen af disse produkter. De skal jo testes på en eller anden måde, ikke? *Hehe*

Det første jeg bruger er denne figurformende gelé som er til problemområder hvor man slås med fx appelsinhud. Det er en 7-dages kur, som skulle give en mærkbart glattere og fastere hud på kun et par dage. Jeg ved ikke rigtig hvor stor forskel jeg selv kan se efter brugen af denne, men huden bliver da lækker blød.

Det er en lidt sjov tube når man lige pakker den ud, da væsken er delt op i 2 forskellige - en klar og en grøn. Disse to skal blandes sammen, og det gør man ved at bryde forseglingen og trykke pumpen sammen. Elsker sådan noget. *Hehe* Jeg kunne dog gode bruge at tuben indeholdt mere produkt, da jeg synes man ret hurtigt får det brugt når man har lidt mere hud at behandle. Så de 2 pump pr. område er ikke nok til mig. Men har man mindre problemer end jeg har, så er denne sikkert nok super effektiv. :)

Denne koster normalt 169 kr

Det næste produkt jeg så bruger er denne glansbooster. Og nu hader jeg virkelig ansigtscremer, da de intet godt gør for mig pga, min utroligt fedtede hud og min psoriasis, men nu hvor jeg har fået den, så ville jeg gerne give den en chance og teste den.

Dette er egentlig en form for dagcreme som man bruger alene eller efter den dagcreme man normalt bruger. Men da jeg ikke kan klare at have creme i ansigtet om dagen, så bruger jeg den om aftenen. Det er en beauty booster, som skulle reaktivere hudens energiproduktion, og derved gøre at ens hud får fornyet udstråling og finish, som hvis man havde skåret en del år af sin alder. :P Jeg kan ikke se nogen forskel her hellere da min hud bare er utroligt genstridig, så jeg ved ikke om den gør det den lover. Men heldigvis har den ikke en grim duft og den virker heller ikke utroligt fedtet på huden. Så det sætter jeg stor pris på.

Denne koster normalt 399 kr

Det sidste jeg gør i denne nat-rutine er at smøre mig ind i lidt creme. Dette er egentlig noget jeg helst undgår, da jeg ikke er så glad for at være fedtet sådan ind, men denne creme er slet ikke så klæbrig og fedtet som jeg havde frygtet. Den tager dog noget tid at trænge i huden, men når den så har gjort det er man virkelig blød og lækker. Så denne reparerende kropslotion kan jeg virkelig godt anbefale jer creme-elskere derude. Jeg kunne endda faktisk godt finde på at begynde at bruge den om morgenen også.

Denne koster normalt 119 kr

Det var så de produkter jeg havde valgt at teste og skrive om denne gang. Der kommer snart indlæg om de 2 bestillinger jeg selv har lavet, men mangler stadig at få den ene bestilling hjem, og en del af den første bestilling som ikke var på lager. Men når jeg modtager det, så skal jeg nok vise de lækre ting frem herinde.

Men hvis I skulle være blevet nysgerrige efter at teste disse produkter, så smut ind på Yves Rochers onlineshop og klik dem hjem. De er alle tre på tilbud lige i øjeblikket, så normalpriserne som jeg har skrevet her, skal I ikke tænke så meget over. Jeg kan klart anbefale jer at prøve nogle af deres ting - ja jeg er ret glad for Yves Rocher, det skal jeg ikke være bleg for at indrømme. :P


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)