Nogle dage er bare ikke så mindeværdige

Det har indtil videre været en ret mystisk dag. Har ikke fået sovet ret meget, så jeg stod langt tidligere op end planlagt. Hoppede ned for at handle efter et hurtigt bad, og så har jeg ellers bare stået lidt på stand-by herhjemme. Det er lidt irriterende, men... tja.. Har ikke ville tage nogle steder hen hvis det skulle risikere at ringe på døren.

Men tiden har ikke været helt spildt. Har fået læst lidt, og det er jo lækkert nok. :D Og siddet lidt med en fedtet blackmask i krydderen. Overvejer et fodbad og derefter at smide noget lak på mine flossede negle for bare at kamuflere det en smule. :P

Nu er det så også weekend og jeg ser frem til en masse mig-tid. Jeg håber der kommer lidt hjem med posten og så har jeg planer om at skulle ud og gå lidt ture hvis vejret bliver til det. Måske en tur ind til byen i morgen? Det er ved at være længe siden jeg har været inde og ose lidt. Der er jo desværre ikke ret mange butikker tilbage nu hvor Faaborg er en døende by, så det er med at få dem besøgt imens de stadig eksisterer. Så skal ned og se hvad de kan tilbyde mig. Måske vil jeg endda spise middag dernede og tage ind forbi "Ris & Ruller" og få mig en thai-boks. Det er virkelig længe siden jeg har fået sådan en, så det kunne være lækkert. Men nu må vi se. :D Hvad skal I bruge jeres weekend på?


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Lyder nu som en skøn weekend.. :D
  Jeg har faktisk ingen planer for weekenden overhovedet.
  Håber også på godt vejr, så jeg måske kan komme ud og gå en god tur.
  Søndags skulle der vidst komme sol, håber det er rigtig.. :D

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)