Shopping i Matas & min kærlighed til GOSH Eyelinere

I går aftes sad jeg og kiggede lidt på ClubMatas' side og opdagede, at jeg havde nok points til at indløse et af de gavekort de havde derinde. Det var sku da dejligt! Så jeg smuttede ned til byen i dag for at hoppe ind i Matas og få "købt" det gavekortet indeholdt. 2 af de store flasker af Matas' eget mærke i renseserien. Jeg har ikke ret meget ansigtsvask tilbage, så det var dejligt at få en ny til den dag jeg løber helt tør. Jeg har rigeligt skintonic, så jeg valgte at tage denne renselotion med i stedet for. Den vil jeg bruge når jeg skal vaske makeup af om aftenen, så jeg ikke skal bruge en alm. håndsæbe. Så det var super dejligt at få dem med hjem for free. :D

Og så havde jeg jo set at der var "Køb 3 for 2" ved GOSH-standeren, så hoppede straks derover. :) Jeg har jo virkelig en stor svaghed for det mærke, og jeg har altid ELSKET deres eyeliners, så det var også dem jeg besluttede mig for at kigge nærmere på. Jeg ville gerne have købt flere end de 3 jeg kom hjem med, men da jeg ikke kan huske hvilke farver jeg havde liggende, så nøjes jeg med de 3 jeg vidste jeg ikke havde. Og 2 af disse har jeg sukket efter længe, så nu skulle det altså være.

Og som I kan se, så har jeg alligevel en del tilbage, selvom jeg igennem årene har brugt mange op. Vil gerne have en guld og sølv og måske en neutral eller noget over i en rødlig farve, men den rødlige har jeg ikke kunne finde. Men må jo bare holde øje. :D Men ja her ser I dem, som jeg ligger inde med lige nu.

Udover disse GOSH-eyeliners har jeg de 2 sæt jeg købte på eBay, så ja jeg har rigeligt. Men det er jo ikke alle der er af lige god kvalitet. :P Og hvis ikke I har set indlægget hvor jeg viser jeg ALLE mine eyeliners (udover de nye her samt et par stykker fra køb tidligere), så kan I se det her.

Men mine GOSH-eyelinere er i følgende farver:
1: Golden Moss
2: Sparkling Gold
3: Sparkling Pearl
4: 006 Bananas
5: Lemon Soda
6: 018 I Sea You
7: 101 Aqua Line
8: Majestic Sea
9: 020 Fashionista
10: Purple Stain
11: Ocean Mist
12: 102 Hot FlamingoTranslate posts in the bottom of my blog

9 kommentarer:

 1. Nice, elsker matas.. Kan slet ikke få nok.. :D
  Elsker virkelig både nr 6 og 9.. kan godt forstå du ikke kunne lade være.
  Hvordan er de der eyeliner fra gosh? cremet eller mere hårde i det?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også købe det hele hvis jeg havde finanserne til det. :D
   De er cremet så de er perfekte :D

   Slet
  2. Ja det kan være svært at styre sig ind imellem. :D
   Mit bedste køb i matas er stadig den der salt body scrub og showeroil..
   Kombination at de to er fantastiske.

   Lækkert, så kunne jeg nok også godt fristes til at prøve sådan en eyeliner fra gosh. :D

   Knus <3

   Slet
  3. Den bliver jeg altså nødt til at prøve en dag. Kommer dog an på om jeg kan med duften, men må lige forbi Matas på et tidspunkt og kigge lidt nærmere på dem. :) <3

   Slet
 2. Jeg ELSKER også Gosh's eyelinere. De er så lækre i kvaliteten og farverne, især til prisen. Har selv en ret så stor samling af dem efterhånden :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er de nemlig. :) Skal helt klart have nogle flere nu imens der er tilbud. Hvis jeg når det inden det stopper. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)