Tester nogle nye hårprodukter fra Schwarzkopf

Jeg render desværre rundt med meget tyndt og livløst hår, og derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at få lidt liv og fylde i det, så derfor tester jeg gerne et par produkter. Denne gang var det en mousse og en powder spray der skulle igennem mine kritiske øjne. :P Jeg er normalt ikke til nogle af delene, men valgte at give dem en chance alligevel.

Foam Moussen har jeg brugt et par gange nu i forbindelse med håropsætning. Har haft krøllet håret og sat det op, og det holdt hele dagen. Hvilket ikke er ret nemt med mit hår. Det falder ret hurtigt sammen og ligner noget der har været igennem en storm. Så jeg må sige at denne faktisk har imponeret mig. Så den er da lækker at have i min hår-produkt-samling. :D

Noget jeg så aldrig har været ret glad for er tørshampoo og powder spray, da jeg ikke har kunne finde nogen der fungerede for mig. Enten gav de mit gråt hår eller også fik jeg mørke tydelige pletter i hovedbunden, og så synes jeg slet ikke at det så sundt ud i håret. Det blev tørt at se på og virkelig dødt. Så var lidt 50/50 med denne. Men må sige at den også har imponeret mig en del.
Den giver mig ikke gråt og dødt hår og håret føles ikke tørt og genstridigt efter brug. Den dufter tilmed også godt og så giver den mig en smule fylde, som jeg til tider godt kan mangle. Så må sige at denne ikke har skuffet mig. Kan sagtens se mig selv bruge denne fremover.

Har I prøvet nogle af dem? Og hvad synes I så om dem?


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)