De Hurtige

● Jeg sidder og craver min søsters boller. Fandt lige et billede på telefonen fra sidste weekend, og kunne virkelig godt spise nogle varme boller lige nu. Godt med smør på og dertil en kop varm kakao med flødeskum. Åhhhh! SØS!!! Du bliver nødt til at bage boller til mig i påsken. :D

● Jeg ser frem til rigtig god aftensmad i aften. Har ikke prøvet at lave det før, men håber det bliver lige så godt som jeg tror det gør. Det er en anderledes form for lasagne - nemlig med kartofler i stedet for lasagneplader. Har set et par stykker lave det, og nu er det min tur.
Kommer godt nok seng hjem og kommer til at spise omkring 21-tiden, men sådan er det.

● Jeg er inde i en slem shopping-periode. Jeg har købt en del makeup og skønheds-relateret produkter, men sådan noget sker gerne hvis humøret driller. Men det er nu meget rart at få lidt nyt og lækkert. Kontoen begynder dog at brokke sig gevaldigt, såå.... må hellere stoppe. *Hehe*

● Jeg ser frem til lidt varmere dage og aftner, så jeg kan komme ud og bruge altanen ordentligt. Jeg er virkelig blevet glad for ændringerne, og jeg er helt sikker på at jeg nok skal få kværnet en masse bøger igennem derude. :D Det bliver så godt!

● Der er nogle personer som er begyndt at gå mig ret så voldsomt på nerverne. Jeg kan ikke klare når de pynter på sandheden og lyver om en masse ting hele tiden. Især når jeg ved at det de fyrer af ikke passer. Og det irriterer mig at jeg ikke kan skrige højt om det, da det ikke ville være pænt. Selvom det måske ville få folk til at indse hvor falske de er over for dem. Men ARGH! Det er ikke sødt at sætte andre i et dårligt lys, selvom de fortjener det. Så jeg må lade bomben ulme indeni mig. :P Folk indser det vel en dag?!

● Jeg har sygt ondt i mine arm-muskler efter træning i mandags. Og i dag er det stadig slemt. Skal ind og træne senere, men har egentlig ikke lyst så længe jeg stadig har ondt. Men afsted skal jeg. Bliver jeg nødt til. :P Har jo en aftale.

● Jeg synes godt nok det er svært at gå fra fantasy-romance og over til krimi og drab når det kommer til bøgerne. Har dog fået læst den første krimi færdig i går, og er kommet igang med en anden, men hold da op hvor er det en kæmpe forskel. Håber jeg kommer ordentligt ind i den genre igen. Og så må jeg se hvilke bøger der skal læses i forbindelse med ReadAThon i April. :)


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Lyder som om du rigtig hygger.. Det nice... :D
  Synes det er sejt at du får trænet.. Jeg er selv gået i stå pga sygdom..

  Jeg tænker at jeg springer den der Svendborg tur over..
  Hvis det hele bare er lukket, så er det jo ikke så meget vel eller??
  Men måske vi kan ses når du skal til Odense?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gider ikke træne. Det føles mest som tvang eller en pligt, fordi jeg får det betalt. Og så er det ikke særligt sjovt.

   Har fået rykket min tid i Svendborg til d. 17 april.

   Slet
 2. Jeg lover jeg laver nogle næste gang jeg kommer over. De var også blevet sygt gode sidste gang! 😘

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)