Det Perfekte Spa Stearinlys!

Jeg er faldet i duftlys-fælden igen. I know! I know! Jeg har nok, MEN! Dette kunne jeg simpelthen ikke lade være. Det dufter helt igennem fantastisk og jeg vil nyde det meget når jeg tænder det de dage, hvor jeg rigtig skal nyde en lækker forkælelses-dag eller noget i den retning.

Jeg fandt det i Netto i dag til 59,-. De havde nogle andre slags også, men det var denne duft der tiltrak mig mest. Og egentlig også farven. Normalt går jeg jo efter det lyse, men dette var det mørke af dem. Der er altså bare noget klassisk og spa-agtigt over det.

Dette hedder så også "Spring & Floral Garden", som jo er perfekt da vi lige pt er på vej ind i foråret. :) Er ikke så meget til selve mønstret i glasset, men tror det kommer til at se skide godt ud når lyset skinner ud igennem det. Ser så meget frem til det. Tror sku jeg tager mig en spa-dag her i weekenden. :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)