Brunch & Shopping i Svendborg

Så kom dagen, hvor Jeanette og jeg skulle til Svendborg. Hun havde fået et gavekort til et spisested dernede, og jeg var så heldig at det var mig hun valgte at tage med derned. :D Tak tak tak! Så vi tog mod Svendborg og ind på "Café Aroma". Og jeg må sige at det virkelig var lækkert! Hold da op! Og det var faktisk billigt - 100 kr for sådan en brunch, som I ser her på billederne. Noget man godt kunne finde på at gøre igen. Og så ligger det lige i nærheden af min tatovør. :P Perfekt jo!

Så som I kan se, så var der overraskende meget, og jeg må sige at vi var tilfredse da vi gik derfra. Og nu hvor det lå så tæt på min tatovør, så tog jeg og slog to fluer med ét smæk og smuttede ind og sagde "Hej!" og fik bestilt tid til en optegning af min lille ræv på underarmen. Han mente jeg allerede skulle komme på mandag, men det synes jeg lige var hurtigt nok. *Hahaahahah* Skal liiiiige have styr på en masse ting de kommende uger, så jeg fik i stedet en tid d. 31 Marts til middag. Det bliver lidt rart at have følelsen af en nål i huden igen.

Da den tid var blevet bestilt, besluttede vi os for at traske ind igennem byen. Til at starte med var vejret super lækkert og solrigt, men pludselig begynder det at regne og sne, og det var da bare møg irriterende. *Hehe* Men så var det godt at vi kunne rende i tørvejr i et par butikker.

Og jeg skal da lige love for at vi fik gået en masse rundt. Vi fik i hvert fald besøgt en masse butikker. Fik ikke shoppet ret meget i dag, hvilket jo er meget godt, men fik da fundet det jeg skulle kigge efter, så det var bare super dejligt. :D Og så har vi jo bare rigtig hygget os og fået snakket en masse.

Det var faktisk også lidt rart at komme til Svendborg igen. Jeg har jo gået i skole dernede i små 7-8 år, så man savner det jo en smule. Også fordi der er så mange butikker dernede, og forbi man et eller andet sted føler man lidt "hører til" der. Jeg havde jo også overvejet at flytte derned dengang jeg skulle flytte her sidste gang, men savnede bare Faaborg for meget, så det blev her i stedet. Nu ku' jeg så godt tænke mig at komme lidt væk alligevel. Mest pga. de problemer der er med udlejer, men også fordi der ikke rigtig er så mange hernede jeg snakker med længere. Så måske er det ved at være på tide at jeg trækker nordpå. :D Men det koster jo også penge, så det har nok desværre lidt lange udsigter.
Inden jeg smutter helt for i aften, så synes jeg da lige, at I skulle få lov til at se hvad jeg købte i H&M. Jeg har ikke kunne tage ordentlige billeder af det selv, da det allerede var okay mørkt da jeg ville ha' gjort det, så I får lige lidt billeder fra deres hjemmeside.

Som jeg har nævnt før, så kan jeg ikke længere få fingrene i de bukser jeg normalt går med, og som jeg har købt i H&M, så jeg var på udkig efter nogle andre. Jeg så så disse jazzbukser - ja spørg mig ikke hvorfor de hedder det :P - og tænkte at dem ville jeg altså gerne se om jeg kunne finde og prøve. De er utroligt lange, og nok også lidt for lange, men de er simpelthen så behagelige at have på. Dog ser det lidt sjovt ud omkring min læg, da mine lægge er ret store pga. de år jeg gik til fodbold, men det vil jeg skide på. De føles så lækre og så har de den perfekte længde når jeg har mine støvler med høje hæle på. Så jeg fortryder ikke at jeg købte sådan et par.
De er dog ikke helt billige med deres 179,-, men det er stadig billigere end hvis jeg skulle have købt bukser andre steder, som fx. Solo eller Zizzi.

Derudover så havde de lige et par T-shirts, som jeg tidligere har købt derinde. Første gang jeg købte noget derinde kom jeg hjem med en grøn og grå T-shirt, og dem jeg så købte online var ikke af samme model. Og det irriterede mig lidt da jeg gerne ville have en sort, så dem bruger jeg nu til træning. Men da jeg så var derinde i dag, så var der en sort i den rigtige model, så den valgte jeg at tage med. Der var så også en virkelig flot koral-farve, og den vil være så fin her til foråret og sommeren, så... jah.. Den skulle da lige med hjem også. De koster 80,- stykket - og havde faktisk håbet at tilbudet på deres online-shop også var i butikken, men sådan var det desværre ikke. Men synes stadig ikke at det er meget for en super lækker T-shirt, så det er muligt at finde billigt tøj i H&M der er lidt på mode.

Så det var det jeg fik købt derinde. Udover det købte jeg en neglelak i Matas, men det kan være jeg viser den her på bloggen en anden dag. En super fin støvet kirsebærfarve fra Sally Hansen. Den hedder "703 Rhododendron" hvis I skulle være nysgerrige.

Nå, men jeg vil smutte. En ny bog kalder og så vil jeg putte mig ind under et varmt tæppe. :D


Translate posts in the bottom of my blog

11 kommentarer:

 1. Tak for en super hyggelig dag og for all den gode positive energi.

  Hvis du mangler en at ha med d 31, kunne jeg måske godt lokkes.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må MEGET gerne tage med d. 31 :D Kunne være super hyggeligt. <3

   Slet
  2. Det må vi lige finde ud af når vi kommer lidt tættere på.. Kunne nemlig være rigtig hyggeligt. :D

   Slet
  3. Hvad tid var det nu du skulle være der?

   Slet
  4. Jeg skal lige finde ud af hvor meget der sker for mig i den uge..
   Så må vi se om jeg kan hente dig først eller om vi bare skal mødes i Svendborg..
   Jeg kan evt gå en lille tur, imens du er under nålen.. vi ser på det..
   Og så kan vi måske spise lidt frokost eller noget sammen dernede..

   Ha Ha.. kan du høre jeg er forstyrret.. Jeg vil det hele på engang.. :P

   Du skal også til Odense i April ikk? eller husker jeg forkert?

   Slet
  5. Håber du kommer med :)

   Jo det er vist d. 9 april jeg skal på sygehuset igen.

   Slet
 2. to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have bookmarked you to check out new stuff you post.

  pediatric dentist in india

  SvarSlet
 3. Hvad er der sket med dig og Tiiner? er i ikke venner længere?.

  Camilla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi snakker sammen en gang imellem, men nu har hun jo travlt med sin kæreste. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)