Den hvide sneaker

Kan det virelig være rigtigt at det skal være så svært at finde et par fine hvide sneakers? For jeg synes godt nok ikke at det er nemt. /: Havde fundet de perfekte på Spartoo, men som jeg også har nævnt her på bloggen, så endte jeg med at få et par sorte sneakers med lyserøde detaljer. Altså ikke de hvide som pakken ellers lovede at den ville indeholde. Det er fandme irriterende! Og chancen for at de får de hvide hjem igen og i min størrelse er ikke eksisterende. Så jeg er knust. For den model er en drøm at have på, men det var bare den forkerte farve. Har dog valgt at beholde dem, men havde jo håbet på at de hvide ville komme hjem. Men ak nej...

Så jagten går videre. Har fundet et par udover mit drømmepar, men desværre findes de ikke i min størrelse hellere, og de får nok heller ikke flere hjem af dem. Så jeg har ikke kunne finde nogle helt hvide. Derfor må jeg blive nødt til at acceptere at der er en farvet detalje på. Desværre. Og jeg troede ellers at de hvide sko ville være nemme at finde. Især op til konfirmations-perioden - måske ikke lige sneakers, men alligevel! Så jeg må prøve at købe det par hjem som har den lyserøde detalje på. Det er den sko med mindst farve på ud af dem alle, og.... jah... Jeg er jo ikke ret glad for lyserød, men så længe det ikke er mere end det, så går det måske nok. Og så er de billige. Det der står tilbage på mit gavekort dækker i hvert fald næsten hele beløbet. Skal så bare betale for fragten selv, og det dækker det beløb jeg har stående på PayPal. Så det går lige op. Men det er nu bare irriterende med det første par. De er for mig det perfekte par sneakers.


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Nu kender jeg ikke dit max budget, men Puma har nogle ret fede hvide og kun hvide sneakers :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Er mere til det første par. Og det vidste sig faktisk at jeg ikke kunne bruge mit gavekort på dem af mærket Puma da det var et andet firma de solgte dem for. Nedern!

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)