Min 24Hour #Readathon - Opdateres

Så er det blevet tid til mit andet ReadAThon. :D Lige som sidste år, så vil dette indlæg blive opdateret løbende med små statusser og klokkeslæt samt billeder selvfølgelig. Udover dette indlæg vil der også komme andre, men her skaber jeg overblik over de 24 timer jeg læser. :)

Har glædet mig meget til i dag, og jeg glæder mig til at læse en masse hyggelige indlæg i morgen hos andre der også har deltaget. Skal du være med denne gang?

● Kl. 11:44 - Lige kommet hjem efter at have været nede og handle det sidste til weekenden. Manglede noget brød og en form for morgenmad til i morgen. Så nu er jeg 100% klar til at tage hul på 24 timers læsning. Forbereder nu det indlæg (som I sjovt nok sidder og læser nu) der skal opdateres løbende og nyder en frisk smoothie imens. Nu mangler jeg bare at finde på noget der skal køre i baggrunden på TV eller computeren imens jeg læser. Ellers har jeg nemt ved at falde i søvn hvis der bliver for stille omkring mig. :D Andre der genkender den problematik?

● Kl. 12:55 - Snacks er nu gjort klar. El-kedelen er fyldt op. Aftensmaden er blevet taget ud af fryseren. Reklamerne er blevet bladret igennem. Snugrugget er blevet taget frem. Middagsmaden er blevet smidt i halsen.
Nu mangler jeg bare at tage opvasken, rense kattebakken og skære salat til aftensmaden. :) Tiden går pludselig stærkt!

● Kl. 13:59 - Så blev det endelig tid til at komme igang. Døren er blevet låst og mobilen sat på lydløs. Har fået lavet mig en kop varm kakao og har pakket mig ind i mit snugrug og væltet om på sofaen. Nu vil jeg slå op i den første bog. Held og lykke alle sammen. :D

● Kl. 15:40 - Blev simpelthen nødt til at tage en pause. Mine øjne var tunge og min kvalme var ikke til at holde ud. Det er virkelig ulempen ved den dumme psoriasis-medicin og kvalme-pillerne jeg skal tage for at tage de bivirkninger jeg får af de andre. Jeg bliver bare så skidt tilpas og træt. Men jeg VIL igennem disse 24 timer. Jeg vil læse så meget som muligt og bare nyde at jeg har et helt døgn til at hygge med bøger.

● Kl. 17:07 - Nåede 37% ind i min bog. Ikke så langt som jeg måske kunne have ønsket, men folk har banket på min dør flere gange i dag, og forsøgt at ringe mig op, og det har bare været forstyrrelser på forstyrrelser. Men nu skal jeg altså have lavet 1 del af min aftensmad der skal hygge i ovnen i en time til 1½. :) Er også ved at være godt sulten. Har ikke rigtig spist noget guf eller andet siden jeg begyndte at læse. Har slet ikke skænket det en tanke. :P Så min mave bliver nok glad for lidt mad, når det en gang er færdigt.

● Kl. 18:42 - Sidste del af aftensmaden er nu blevet forberedt og smidt i ovnen. Er godt nok også ved at være godt sulten nu. Men der læses stadig videre og jeg er faktisk en smule splittet med denne bog. Ved ikke rigtig om jeg synes om den endnu. Synes den var hårdt at få startet op.

A big thanks to all the cheerladies! You are amazing!

● Kl. 19:18 - Det pisser ned udenfor og jeg har fået tændt min læselampe. Jeg elsker mit lille hjørne. Men bogen er blevet lagt til side lidt. Aftensmaden er nemlig færdig. Så nu vil jeg nyde noget lækker mad og se et afsnit eller to af de serier jeg ikke har fået set de sidste par dage.

● Kl. 20:25 - Maden er spist, resterne smidt i fryseren og opvasken klaret. Nu vil jeg se det sidste af mit serieafsnit. Derefter vil jeg lave noget te til min dumme hals (halsbetændelse har meldt sin ankomst, så maden smagte ikke af så meget) og tage det guf frem, som jeg har købt ind til i dag. :) Og så vil jeg prøve at skærme lidt af for den fest der lige er startet på andensalen. Træls! Men det hjalp så lidt at min søster lige ringede for at sludre lidt. Elsker den tøs!

● Kl. 21:20 - Kom ikke igang med min bog efter sidste update. Der var pludselig en masse ballade i opgangen (idioten der fester ovenpå) og jeg måtte ringe til viceværten for at advare ham. Bliver det værre bliver politiet kontaktet. Utroligt at vi ikke kan slippe for den slags ballademagere i vores opgang. /: Men NU vil jeg læne mig tilbage i sofaen og komme videre med min bog. Stearinlys er blevet tændt i hele stuen og overvejer at lave mig en ny kop te, da den jeg har nu er blevet kold.

● Kl. 23:13 - Festaberne er lige taget videre i byen og er nok væk i et par timer, så nu kan jeg få lidt ro til at læse. Jeg hopper ind i sengen og fortsætter min bog, og regner med at tage mig et par timers søvn på et tidspunkt. Laver I andre en all-nighter, eller sover I også en smule?

● Kl. 00:55 - Nu er det min tur til at sove. Blev færdig med "The Ocean at the End of the Lane" af Neil Gaiman. Meget mystisk bog, og kan ikke helt beslutte mig for hvad jeg synes om den endnu - som jeg også skrev tidligere i dag. Men nu vil jeg få et par timers søvn. Godnat alle sammen.

● Kl. 08:10 - Har været vågen i en lille time nu, og hold da op hvor blev jeg overrasket da jeg smuttede ind for at tjekke op på kommentarer på bloggen. En af de søde tøser meddelte mig at jeg har vundet en præmie igennem dette ReadAThon. Seriøst!?!?! Jeg havde slet ikke forventet at være så heldig når det er første gang jeg deltager i konkurrencerne. :D

● Kl. 08:48 - En hurtig gang morgenmad og så vil jeg se om jeg kan komme igang med den næste bog. Min hals er blevet værre og det er ret udmattende.

● Kl. 09:34 - Har smidt mig på sofaen sammen med prinsen. Har taget "Gudestorm" af Anne-Marie Vedsø Olesen frem. Det er trilogien om Seth, og ja det er en ret tyk bog, som jeg ikke når at blive færdig med i dag, men har været spændt på den lige siden jeg købte den. Så det bliver den næste bog.

● Kl. 12:30 - Hold da op hvor er den bog dog svær at komme igang med. Den er utroligt langtrukken, men kan se at den senere bliver mere spændende og nemmere at læse, så jeg prøver virkelig at bide det i mig. Synes bare det er svært at holde koncentrationen oppe. Har ikke fået ret meget søvn, og det kan virkelig mærkes. Men vil prøve at læse lidt mere, og går det ikke, så vil jeg bruge det sidste tid på at besøge lidt forskellige deltager's blogs og afslutte lidt ting.

● Kl. 13:57 - Så tælles de sidste par minutter ned af denne gangs 24timers ReadAThon. Der har været lidt forstyrrelser indimellem, men jeg har hygget mig. Har ikke fået spist ret meget eller drukket ret meget, men jeg har fået læst en hel bog og igangsat en anden. Så jeg er godt tilfreds. Og igen mange tak til alle dem der har heppet, og glæder mig til at se hvilken af mine ønske-bøger jeg modtager via. den præmie jeg vandt. Er stadig meget overrasket. Så alt i alt har det været en rigtig god ReadAThon for mit vedkommende. Og jeg deltager helt sikkert igen om et lille halvt års tid. :D


Translate posts in the bottom of my blog

30 kommentarer:

 1. GOD LÆSELYST! Jeg glæder mig til at følge din læsning! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, hvor ser det bare hyggeligt ud! Din mad ser især lækker ud! :D

   Slet
  2. Det plejer også at smage virkelig lækkert. :) Desværre kunne jeg ik smage ret meget pga. halsbetændelsen.

   Slet
 2. God fornøjelse :D Jeg skal også være med lidt af tiden. Det bliver fint :D

  SvarSlet
 3. Happy Reading! Cheering you on with the Mr. Popper team!

  SvarSlet
 4. Happy readathon!!

  SvarSlet
 5. #Readathon is the time of year
  for readers to gather for books and cheer
  so read that book, eat that snack
  ‘cause #Dewey’s back

  HAPPY READING!!! :D

  SvarSlet
 6. It looks like your day if off to a great start! Happy reading! #TeamPopper

  SvarSlet
 7. We don’t care
  if it’s big or small.
  Read them once
  read them all.
  Gooooo #DEWEY!
  #Dewey #Readathon #RahRahReadathon #TeamFrodo

  SvarSlet
 8. I was having problem with a sore throat yesterday! I hope it holds off and keep reading!

  SvarSlet
 9. Your food looks yummy! Cheer for you from Texas and Team Popper. Enjoy your day!!!

  SvarSlet
 10. YUM! Those snacks look delicious and NEIL GAIMAN!!! Yessssss! Enjoy your Readathon!!! #TeamPopper is cheering you on!

  SvarSlet
 11. Irene from Team Mr. Popper here. I hope you're enjoying the readathon so far. Please remember that it's all about having fun, so if you feel more like snacking than reading, then go ahead. This event is the perfect excuse for snacking!
  I'm sure you'll reach your goal. You can do this!

  God bedring med halsbetændelsen!

  SvarSlet
 12. Hov, så vandt du søreme! http://24hourreadathon.com/2015/04/25/hour-13-readathon-books-coming-up-on-tss/

  SvarSlet
  Svar
  1. Er stadig meget overrasket. :D Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. :D

   Slet
 13. It's hour 15. It's time to shake it all up, and maybe change the reading material for something lighter, faster, easier, funnier. You've earned it. Go for a graphic novel, a comedy, a poem, a book of verse, anything, but make a change, just for a few pages or chapters. Oh... and now is the time for one of those super snacks you've been saving! ;-) #TeamMrPopper

  P.S. Ja, klokken er 4:30. Det er tid til at læs lidt mere. Du kan godt, men det er sikker tlidt hårdt lige nu! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lå og sov på det tidspunkt, men skal igang igen nu her. Selvom jeg nok ikke får læst så meget den sidste halvdel af denne readathon. :P

   Slet
 14. Happy readathoning! I hope you're still having a great time :)

  SvarSlet
 15. Happy Read-a-Thon!
  Vi er trådt ind i den 21. time og der er under 4 timer tilbage. Dette Read-a-Thon har været mindeværdigt og fantastisk, husk at nyde den sidste del af det til fulde. Der er hele 6 måneder til vi oplever det igen. Tag dig tid til at sende en kærlig tanke til den forfatter du læser, spis de sidste rester i snackskålen, og hvis du har lyst, så smut ud og fjol rundt med os andre på Twitter, blogs etc. :)

  SvarSlet
 16. Your pictures are great! The readathon has been great so far. It is really quiet now. I can hear my cat snoring. We are in the homestretch. Don't forget to move around a bit. Best of luck in achieving your read-a-thon goals. Happy reading! #TeamMrPopper

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)