Vis mig dit hjem! (Min Opdaterede Version)

Ja der er nok en del af jer, der allerede har været inde og se mine opdaterede billeder af mit hjem, men tænkte at jeg lige ville dele dem i et indlæg også. Og i den forbindelse vil jeg gerne høre jer, om I kunne tænke jer at dele lidt billeder af jeres hjem?

Jeg har nemlig siddet og tænkt lidt på, at vi jo alle godt kan bruge lidt inspiration til indretningen i vores hjem en gang imellem, og hvad er mere oplagt end at få den fra forskellige bloggere eller læsere hos bloggerne? Så jeg vil gerne "låne min blog" ud til dem af jer, der gerne vil dele ud af jeres smukke hjem og indretnings idéer. Og alle er velkommen - lejlighed eller værelse, begge dele er fint. :)
Hvis du skulle have lyst til at være en del af dette, så smid mig gerne en mail på gizzerdk@gmail.com, og så vil jeg sende lidt mere information til dig. Håber der er et par stykker der er frisk på dette, for jeg elsker selv at se billeder af hvordan folk har indrettet sig.

Jeg er selv en type der indretter mit hjem med genbrugsguld. Jeg har faktisk ikke ret mange nykøbte møbler, og dem jeg så har er det billigste jeg har kunne støve op. Derudover så køber jeg gerne møbler i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder. Og har selvfølgelig også købt lidt igennem Den Blå Avis og Gul & Gratis. Jeg synes det har en charme at have noget stående der er brugt og som har patina. Det synes jeg gør det lidt mere romantisk og specielt. Og så synes jeg også at det er den form for indretnings-inspiration som tiltrækker mig mest. Det er ikke møbler der skræmmer folk væk økonomisk, så alle kan være med på den. Jeg er ikke meget for dyre designer møbler, selvom nogle af dem da er fede nok, men det er ikke noget jeg ville have stående. Ville ikke turde bruge det hvis det har kostet for mange penge.

Så ja... Den inspiration jeg gerne vil give videre er at det er tilgængeligt for alle og der er ingen større udgifter i mit hjem. Og jeg synes at jeg til trods for billige ting har fået mig et rigtig fint, hyggeligt og brugbart hjem. :D

Nok om det. Nu synes jeg at I skal se billederne:

GANGEN / HALLWAY


STUEN / LIVINGROOM


SOVEVÆRELSET / BEDROOM


KØKKENET / KITCHEN


BADEVÆRELSET / BATHROOM


ALTANEN / BALCONY


Translate posts in the bottom of my blog

9 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint ud :D Lækre detaljer hist og her ^^

  SvarSlet
 2. Du bor bare så fint!! <3.
  Og er vild med din altan, hvilket jeg vidst nok har kommenteret før, dejlig misse-sikret! Har du selv sat gitteret op? har samme tanker når jeg engang får en anden lejlighed.... :-*

  //CC - http://www.blogbycc.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D <3
   Ja vi har selv sat gitter op med et par planker og noget net. :D Det er super simpelt og dejligt rart. Man kan have altandøren stående på vid gab uden at være bekymret for noget. :D

   Slet
 3. Jeg synes simpelthen du bor SÅ fint! Der er så lyst, men samtidig så varmt og hyggeligt! Ih gad godt jeg kunne indrette på samme måde som dig :)
  /Camilla

  SvarSlet
 4. Du er simpelthen så dygtig med det med indretning..
  Jeg er ikke selv særlig god til det og lige nu gør jeg heller ikke det store ud af det.
  Venter stadig på at få noget andet at bo i og derefter vil jeg gerne ha opfrisket stilen.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Well... Det skal nok komme når I kommer det nye sted hen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)