Min Mandag Aften

Kobler af i aften. Har været virkelig skidt efter at være trappet op i medicinen i fredags. Har haft kvalme og voldsom halsbrand og har virkelig ikke været på toppen at all. Har derfor ikke rigtig fået lavet de ting jeg gerne ville nå og har heller ikke fået handlet, men må se om ikke jeg kan nå det i morgen. Har nemlig også en rengøring som kalder på mig. :D

Men for at lade lidt op og for at komme lidt ovenpå igen, så har jeg valgt at ligge mig under et varmt tæppe og læse lidt. Det er den sidste bog i "Karin Sommer"-serien og håber at blive færdig med den op til at jeg modtager en ny bog jeg skal læse.

Hvad får I jeres mandag aften til at gå med?


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)