Jeg ville elske at gå med (Når Foråret for alvor kommer)

Nu har vi efterhånden haft en del regnvejs dage hvilket får en til at sukke ret meget efter foråret - som jo egentlig er over os, men vejret viser det så ikke. Og i morgen bliver det også en masse regn, MEN! De lover at solen kommer til at kigge lidt til os i løbet af dagen. Det er dog ikke helt nok! Vi vil have dage fyldt med solskin. Håber lidt at weekenden bliver i forårets tegn - sol og lidt mere varme.

Og nu hvor jeg sidder og drømmer om lidt bedre vejr, så har jeg også tænke meget over hvilket tøj jeg skal ud og kigge på. Jeg vil meget gerne have mig et par shorts i år og måske et par løse trøjer. Men det er ikke nemt at finde noget der sidder godt på mig. Men hvis jeg kunne bære det, så ville et af mine forårs outfits nok se lidt ud som dette på billedet. :D
Elsker de shorts I ser på billedet. Desværre har jeg ret store lår, så sådan nogen der bare ikke godt ud på mig, men håber dog stadig at jeg er heldig at finde nogen i år. Og så er jeg helt tosset med t-shirten. :D Eller jeg er sku ærligttalt vild med det hele. Tasken er en jeg har kigget på i et stykke tid nu, da den ville være perfekt til når man lige skal ind og handle. Så slipper man også for at bruge en formue på poser, som man så bare ender med at bruge som affaldspose. Såå... Det kunne være jeg skulle skaffe mig sådan en også. :) Ja ønskerne er mange, og jeg sukker efter en masse lækre ting.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)