Månedens Favoritter - Marts 2015

Så er det blevet tid til at kigge tilbage på Marts måned og finde de ting frem som har været mine favoritter. Troede faktisk ikke at der ville være så meget, men jeg blev overrasket da jeg fik samlet det hele. Der er nemlig en del mere end jeg troede. Så det ser I her. :D

Noget jeg har brugt hver dag siden jeg fik det hjem, er min nye Ansigts Scrub fra Yves Rocher. Jeg fik 2 for 1's pris, så det var sku lidt lækkert. :D Den dufter skønt, og huden bliver faktisk ret lækker efter brug. Dejlig blød og ren. Noget af det jeg elsker mest ved den er de små korn der er i. De har den perfekte størrelse, og jeg føler faktisk de eksfolierer huden ret godt. Så den kan jeg klart anbefale jer.

Det næste er en ting min søster gav videre til mig. Hun havde vist ikke haft nogen glæde af den, så hun var så sød at give den videre til mig. Og her er der tale om L'Oréal's Sunkiss Jelly. En creme til håret som skulle lysne det lidt efter lidt over længere tids brug. Den er ikke egnet til farvet hår, men jeg kan alligevel se en ret stor forskel i mit. Det mørke som blegningen ikke kunne tage, har denne creme lysnet, så det er bare fantastisk! :D Vil fortsætte med at bruge den og forhåbentligt bliver mit hår lysere og lysere så jeg en dag ender ud med det resultat jeg ønsker.

En anden ting jeg har knus-elsket i Marts måned er Dove's Go Fresh Shower Gel med Agurk og Grøn te. MUMS!!! Den dufter bare helt fantastisk og vil fremover fortsætte med at købe den.

Jeg har også været rigtig glad for min nye Jakke. Jeg har faktisk ikke brugt min fleece-trøje siden jeg købte jakken, og det siger en del, for har ikke rigtig brugt andet før. Jakken har dog en smule korte ærmer, men synes ikke det gør så meget så længe det ikke er alt for koldt. Og så sidder den skide godt på mig. Så den har jeg på ingen måder fortrudt at jeg har købt. :D

Den duft jeg har brugt mest i Marts måned er min Moment de Bonheur Parfume fra Yves Rocher. Jeg er så glad for at jeg fik muligheden for at få en full-size gratis i en bestilling. Havde nemlig kun en lille prøve før, og var faktisk ved at løbe tør for den. Jeg elsker dens duft og den er perfekt til de varme måneder vi går i møde.

Endnu en ting fra Yves Rocher jeg har brugt meget er deres Reparerende Kropslotion. Jeg er normalt slet ikke typen der smører mig ind i body lotion, da jeg ikke kan fordrage at være totalt fedtet ind indenunder tøjet, men denne har virkelig overrasket mig. Jeg bruger den på nuværende tidspunkt kun inden sengetid, men min hud er simpelthen så dejlig blød næste morgen, så overvejer om jeg skal begynde at bruge den i dagtimerne også.

Og nu hvor vi snakker om creme, så har jeg virkelig elsket Human + Kind Hånd, Albue & Fod Cream. Fik den i Marts måned's Goodiebox og hold da op hvor er den lækker! Et lille mirakelmiddel. Duften er dog ret speciel, men den gør ens hænder så fantastisk bløde. Mangler at teste den på fødderne, men det kunne være man skulle lave sig et fodbad her i aften og teste den der. :D

Jeg bruger ofte hårolie for at give håret en masse fugt og for at det kommer til at se sundere ud, og Marts måned har ikke været nogen undtagelse. Den jeg har brugt mest er en Hårolie fra Keune Care Line. Har haft den med i tidligere Månedens Favoritter-indlæg, så den er ikke ny for jer hellere. :P

Noget jeg har drukket specielt meget i Marts måned er Hyldeblomstsaft. Nu fik jeg også købt lige lidt rigeligt, da jeg glemte jeg allerede havde købt noget. Så nu har jeg til et godt stykke tid. Og det er sku også lækkert. Godt med isterninger i.

En anden væske som jeg opdagede i Marts måned er SkovLyst's BirkeBryg. OMG! Den er simpelthen SÅ GOD! Jeg har været nede og købe et par stykker mere og vil virkelig gerne prøve nogle af de andre slags også. Har også købt den der hedder OktoberFest, som jeg ser frem til at prøve. Har I prøvet andre slags af dem? Og var de gode?

Noget som virkelig også har været en månedens favorit er Min skønne ny-indrettede Altan. Jeg har godt nok ikke kunne bruge den ret meget i Marts måned fordi det har været hundekoldt, men håber at April måned bliver varmere. :D For hold da op hvor jeg elsker den nu!

Når der skulle hygges, så har Duftlysene fra Neofresh med duften af Spring & Floral Garden været min go-to. Jeg købte dem i Netto, og købte først det store, men da jeg ville have et mere, var der kun et enkelt af de små tilbage, så det måtte jeg nøjes med. Men de dufter virkelig himmelsk og er perfekte hvis man vil have en forkæl-dig-selv-dag med fodbad, ansigtsmaske osv.

Jeg har også været helt pjattet med mine GOSH Eyelinere. Har også fået købt en del i Marts måned, så nu mangler jeg kun en 2-3 stykker af dem der er ude på hylderne nu, som jeg vil have. De er perfekte hvis man ikke vil have alt for vild makeup, men stadig gerne vil have et lille pift af farve. De er super bløde og holder utroligt godt igennem hele dagen. Ja jeg vil faktisk gå så vidt at sige at jeg elsker dem. :D

En anden ting jeg også kunne gå hen og blive helt forelsket i, er min nye GOSH Growth Mascara. Jeg holdt mig ellers totalt væk fra de der trælse plastik-børster, men... jeg har fundet ud af at de faktisk giver mig fantastisk flotte og naturlige vipper! Såå... jeg købte denne for at teste den, og jeg er VILD med den. Mine vipper bliver dog ikke så dramatiske, men de bliver flotte og naturlige. Et look jeg faktisk er gået hen og blevet ret glad for. Så den bliver allerede flittigt brugt.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)