Snart tid til lette og åbne sko

Som overskriften siger, så er der ikke så længe igen til at vi kan begynde at tage de lette og åbne sko frem. :) Ser jeg faktisk frem til. Har dog ikke ret mange af dem, så det kan være at jeg for første gang skal se om jeg kan finde et par behagelige sandaler. Men det er ikke nemt. For jeg er meget kræsen.

Jeg har en bred fod og en høj vrist, så det er ikke nemt når det kommer til sandaler. Og så skal de heller ikke være for åbne i siderne, da min trælse lilletå altid har det med at kigge ud igennem de revner og huller der er i dem. Pænt irriterende. Så mine sandaler skal være lavet sådan at de holder den drilske tå på plads. Jeg kunne selvfølgelig bare finde nogle ballerinaer eller noget i den retning, men vil også gerne have noget med lidt hæl og luft til tæerne. Har endnu ikke fundet den sandal jeg ønsker, men jagten går videre. :) Måske jeg endda finder dem på Spartoo hvor jeg har fundet de skønne sommersko, som I ser på billedet. Muligheden er der i hvert fald, og må se om de får nye i deres sortiment Foråret over.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)