Nyt køb - MUA Luxe Velvet Lip Lacquers

Jeg har virkelig virkelig virkelig længe gerne ville prøve disse MUA Luxe Velvet Lip Lacquers, men de farver jeg gerne ville prøve har altid været udsolgt. Indtil nu! Jeg var ved et tilfælde inde på deres shop, og så at de havde fået mine ønskede farver på lager igen, og så tog jeg altså chancen og bestilte dem med det samme. Burde måske have ventet lidt, så jeg kunne få købt noget mere, og måske have lidt med hjem til min søster og derved dele fragten, men... jeg måtte bare have dem hjem inden de igen blev udsolgt.

En af dem jeg havde glædet mig mest til at teste var "Halcyon" - en meget populær farve. Troede den ville være sådan lidt mauve agtig, men den er mere ferskenfarvet end noget andet. Det var lidt af en skuffelse, men det er en farve der virkelig er populær i år, så måske jeg alligevel får den brugt. *Hehe*

Den anden som jeg virkelig gerne ville have er den der hedder "Reckless". En smuk mørkerød farve over i den lidt blålige tone, som er god til os med lidt gullige tænder. Det får dem nemlig til at se lidt mere hvide ud. Den er til gengæld perfekt! Virkelig smuk og præcis som jeg havde håbet den ville være.

Den sidste tog jeg med, fordi man kunne få den ene gratis hvis man købte tre. :) Så jeg valgte at gå lidt crazy og få den hjem der hedder "Funk". En fuchsia, som jeg normalt ikke kunne forestille mig gå med, men det er en virkelig smuk farve. Så måske?!

Derudover så bestilte jeg en Pro-Base Prime & Conceal Correcting Cream i grøn til mine røde og trælse plamager i ansigtet. Den skulle nemlig gå ind og tone det ned under ens foundation, så den glæder jeg mig til at teste og se om den gør det den lover.

En virkelig lækker bestilling, og er virkelig imponeret over hvor matte læbe"stifterne" bliver. Det er præcis det jeg har ledt efter så længe nu.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)