Jeg har ENDELIG fået den hjem!

Det var slet ikke sikkert, at jeg kunne få min rumdeler i går, men da jeg ringede derned om morgenen, fortalte de at de lige havde fået den hjem. Så jeg skrev til viceværten at hvis han havde tid om eftermiddagen, så ville det være dejligt hvis han ville lege chauffør for mig. Og det ville han gerne. Dejligt. :D

Ventetiden kan hurtigt blive lang for mig, da jeg ingen tålmodighed har, men jeg havde heldigvis en masse jeg skulle nå indtil vi skulle derned. Et smut forbi lægen for at få taget blodprøver. Ind forbi slagteren. Ind forbi posthuset efter en pakke. Og så hjem og spise og skrive lidt indlæg PLUS rykke lidt rundt i stuen, så der kunne blive plads til byggerod senere.

Og jeg skal da lige love for at det var et byggerod. Og hjernedødt tungt. Sådan en rumdeler kommer gerne op på 80 kg samlet, og da jeg skulle løfte den og rykke den på plads tog det rundt regnet en lille time. Dér kunne jeg satme godt have brugt en der kunne løfte i den anden side.

Men nu er den samlet og kommet på plads. :D Det betyder så også at jeg har været henne og tage nye billeder af de rum der har ændret sig siden sidst jeg gjorde det. Og hvis I kunne tænke jer en smule boliginspiration fra mit hjem, så smut endelig ind og tjek min lejlighed ud HER!

Jeg vil smutte igen. Har en masse ting jeg skal nå inden ReadAThon i morgen. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)