Tester - Tiny Tea fra Your Tea

Jeg har i noget tid nu gerne ville prøve en detox-te, og har kigget længe efter en. Jeg så så et par andre bloggere skrive om denne Tiny Tea fra Your Tea, og så måtte jeg altså bare se om ikke jeg også kunne få fingrene i den. Det lykkedes og jeg modtog den i dag! :D Jeg blev så glad! Og så er kassen simpelthen bare så fin. Jeg kan ikke stå for smuk indpakning, og dette firma gør et virkelig godt arbejde. Det ser meget miljøvenligt ud, og så synes jeg det er super smart, at teposerne er delt ind i rum, så de ligger fint i kassen. Og sidst men ikke mindst, så får man lige en sød lille hilsen i det man åbner kassen op.

De har 13 forskellige slags te, og havde jeg råd, så ville jeg gerne prøve 8 af dem. De har selvfølgelig den klassiske nat-te og nogle te der skulle være god til ens hud, humør og velvære. Jeg ved ikke hvorfor, men det tiltaler mig meget når det kommer til te. Jeg er nysgerrig efter at prøve den slags i stedet for det man normalt støder på når man skal købe det. De er alle baseret på urter der bliver brugt inden for kinesisk medicin, så det er lidt spændende.

Tiny Tea er en 14-dages teatox, som går ud på at man på 14 dage skal drikke te 3 gange i døgnet en halv time inden de større måltider. Det skulle så rense så meget ud i kroppen at man skulle føle sig mindre oppustet, få reduceret cellulitis og vægt, mere energi, samt at ens fordøjelse skulle blive bedre og den skulle også hjælpe på problematisk hud. Alt noget som jeg ville tage imod med kyshånd, så jeg glæder mig til at se om jeg kan se en betydelig forskel efter 14 dage.

Jeg regner med at gå igang med den fra på mandag af og 14 dage frem. Jeg vil løbende skrive om min oplevelse med den herinde på bloggen. :D

Har I prøvet den? Hvis ja, hvad synes I så om den? ;)Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

  1. Har endnu ikke fået prøvet denne type af te men som du finder jeg præcis dette mærke interessant.. Jeg slår lyttebøfferne ud og følger med i din 14 dages test.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)