Søvnig kat og afslappende Søndag

Jeg har intet produktivt lavet i dag. Jeg havde en meget hård nat pga. blærebetændelse, og har nu sloges med det i nogle dage. Gider snart ikke mere. Og har jeg fået taget mig sammen til at få købt noget tranebærsaft? Nej... Så det er lidt irriterende. Men nu må vi se om jeg finder tid til at besøge Fakta i morgen. Kommer nemlig lidt an på hvad skemaet lyder på. Men i dag har jeg besluttet mig for at rydde skemaet og nyde lidt oprydning og læsning. Og Cosmo har joinet mig. *Hehe* Total afslapning på hans skema også lader det til. :P

Jeg har dog lige lagt bogen lidt fra mig nu, da jeg skal have lavet noget hurtig aftensmad. Havde købt en hurtig gang risengrød til i går, men lige i sidste øjeblik blev jeg ringet op og spurgt om jeg ville have Chili-mad (et fast-food sted her i byen), og da det er længe siden jeg har fået det, så sprang jeg straks på ja-vognen. Så fik hurtigt pakket mine ting i en taske, og så gik turen ned til min mor. Min far var lige kommet hjem fra sygehuset, så de gad ikke lave noget aftensmad, og derfor blev det den beslutning. Passede mig ganske udemærket. *Hehe* Så risengrøden bliver lavet i dag. Og ja jeg kan godt spise det på denne tid af året. Julen varer jo lige til Påske, ikke sandt? *Hehe* Så min dag har stået på lidt praktisk og læsning.

Hvad med jer? Hvad har I fået jeres søndag til at gå med?Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Min dag er gået med at fixe min blog og rette til... Har gjort den sommerklar og risengrød kan man spise året rundt det behøver ikke at være jul... Velbekommen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Din blog er også blevet super fin :)
   Ja den holdning har jeg også til det. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)