Weekenden er forbi

Desværre må jeg så sige.... For jeg kunne godt lige have brugt et par dage mere. :P Eller måske bare en ommer. For jeg har desværre fanget mig en halsbetændelse, så jeg har ikke været så frisk siden jeg stod op. Derfor har jeg heller ikke været så aktiv som planlagt i den sidste del af ReadAThon. Men jeg må sige at der har været stor aktivitet i det indlæg jeg opdaterede løbende. Det er simpelthen bare så dejligt. :D

Og ja jeg har blogget en del om læsning og bøger siden årets start, men jeg er virkelig også bare kommet ind i en god rytme. Siden starten af Januar og til nu har jeg læst hele 19 bøger. Dét er langt over det jeg normalt har læst på dette tidspunkt af året. Så jeg er faktisk ret imponeret over mig selv. Dog er jeg lige gået igang med en som er liiiiidt svær at komme igennem starten på. Den er utroligt langtrukken, men jeg giver den en chance. Det er en af de meget tykke bøger, men det er så også en trilogi i én bog. Men til trods for det, så har bogen en rigtig fin størrelse og ligger godt i hånden, og det betyder rigtig meget for mig.

Men nok om det. Jeg vil holde læsepause resten af dagen, og så vil jeg få indhentet nogle af de serieafsnit, jeg er gået glip af de sidste par dage. Og så vil jeg forberede mig mentalt på en lidt træls uge i næste uge. En masse besøg hos lægen og lidt møder forskellige steder. Ikke lige det jeg synes bedst om. MEN! En lille fugl har sunget om at min søster og hendes kæreste kommer i weekenden og laver boller og varm kakao i anledningen af min fødselsdag d. 4 maj. Se dét var fandme en dejlig overraskelse. :D Så det bliver lige plasteret på såret.Translate posts in the bottom of my blog

6 kommentarer:

 1. Hvad skal du lave på din fødselsdag søde?? <3
  Altså på selve dagen?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. På nuværende tidspunkt intet. Har ingen penge i maj måned, så kan ikke holde noget, eller tage nogle steder hen. Så det bliver nok bare en dag derhjemme. :)

   Slet
  2. Øv det er da lidt kedeligt.. Hvis du har lyst til at finde på noget er jeg frisk. <3

   Slet
  3. Det må ikke koste mig noget, og så kan det godt blive en smule svært. :)

   Slet
  4. Du kan jo ligge hovedet lidt i blød.. Du skal ikke tænke på benzin, det vil jeg gerne gi den dag, hvis vi ellers kan finde på et eller andet.. Kunne være hyggeligt og du skal da ikke sidde alene på din fødselsdag søde.. Noget må vi da kunne finde på? <3

   Slet
  5. Skal nok se om jeg kan komme på noget. :) Ellers er jeg åben for forslag.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)