Bag Scenen - Hvor jeg blogger fra

Jeg har efterhånden kun ét fast sted at sidde og blogge fra. Jo jeg sidder stadig lidt ved spisebordet, men nu hvor jeg ikke rigtig har nogen ordentlige spisebordsstole, så er det bare ikke særligt behageligt at sidde der. Så derfor sidder jeg mere og mere over i sofaen. Og det er også blevet en del bedre efter jeg fik min nuværende sofa. Den er så mange gange bedre end den anden. Og nu hvor jeg har en masse puder og min "pølse"-pude så sidder man altså bare skide godt. :D Så det er mit fortrukne sted at sidde og blogge. Tilbringer faktisk ret meget tid der generelt. *Haha*

Der er dog et problem ved at sidde i sofaen - min iskiasnerve. Man sidder skide godt, men når ens nerve har det med at gøre livet surt for en, så kan det til tider være et smertehelved. Men så hjælper det at ligge ned, og der er sofaen også super god. Så helt skidt er det ikke altid. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)