STOP MOBNING NU!

Jeg har selv været hårdt ramt af mobning i folkeskolen og det var først omkring 9.-10. klasse at det stoppede, så det er mange år at skulle gå i klasse og på skole med folk der har udset sig en som deres offer. Men jeg kom igennem det og det har gjort mig til den jeg er i dag. Men jeg havde den fordel at det med internettet ikke rigtig blev brugt til den slags i min ungdom. Det kom først senere. Og der slap jeg så heller ikke for mobning - det blev så bare online-mobning, og det sker da også en gang imellem at jeg bliver hængt ud, men det er ikke noget jeg gider bruge mine kræfter på længere. Det siger nemlig bare mere om dem der mobber end den det går ud over. Værst var dog at det på et tidspunkt var en flok bloggere der valgte at rakke ned på mig og få flere til at hate på mig pga. nogle ting de havde opdigtet om mig. Dét var fandme det laveste jeg har oplevet folk kunne synke. Men jeg står med oprejst pande den dag i dag og kan kun grine af dem.

Men det jeg vil med dette indlæg er at råbe op og få folk til at træde ind når de ser dette foregå. Der er dukket en sag op nu her, hvor det går ud over en lille pige på 12 år. Hun har efter hvad jeg ved ikke gjort noget for at fortjene al denne hate, men at der er en masse personer der vælger at oprette hate-kontier på Instagram er simpelthen så groft. Pigen hedder Rikke Nielsen og er til trods for situationen en virkelig stærk lille pige. Det må jeg sku gi' hende. For det er virkelig grove ord og trusler der bliver kastet efter hende. Så jeg synes sku det er stærkt gået af hende, og hvor er det dog rart at se at der er så mange der støtter op om hende. Det betyder mere end I aner at man træder til og får anmeldt det man ser. Det hjælper dog desværre ikke at kontakte politiet, da de kræver at det er offeret der kontakter dem, men foregår det på nettet, så anmeld den bruger det foregår fra på det pågældende sociale medie. Det betyder alverden!

Og sidst men ikke mindst, så håber jeg fandme at forældrene til disse haters har dårlig smag i munden. Hvis de ikke gør noget ved det, så har de fandme fejlet i deres opdragelse af deres børn. Og jo de skal sku nok opdage hvad deres unger har gang i, for unge i den alder snakker og det er ikke noget der ikke bliver hørt fra den ene eller den anden side af, så hvis de ikke reagerer, så burde de fandme skamme sig. Føj for satan! Og til de unger der.... For fanden hvor er I nogle grimme og modbydelige små mennesker.

Mobning er noget der giver stor ar på sjælen og dem skal man leve med resten af sit liv, og det er altså ikke altid nemt kan jeg så fortælle jer. Jeg får ofte tilbagefald, men jeg er stædig. De grimme personligheder skal ikke få mig ned med nakken, og havde jeg haft støtte dengang, så havde jeg ikke skulle kæmpe så meget med det den dag i dag. Så støt for fanden op om hinanden når sådan noget sker og få stoppet det forbandede mobning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)