Fødselsdagsgaven fra min Søster

Min elskede søster havde en fødselsdagsgave med til mig da de kom i torsdags. Var spændt på at se hvad hun havde fundet på, og synes faktisk det er den helt perfekte gave fra hende. :D Jeg drikker jo en masse te og varm kakao (også med kaffe i), så en kop er jo perfekt.

Nu er jeg slet ikke en af dem der ejer noget fra Royal Copenhagen og vil heller ikke samle på det, men det er en stor del af min søster - altså brandet, så jeg føler det er en del af hende jeg har fået i fødselsdagsgave, og det er faktisk en ret sød tanke. Elsker den og så er farven fantastisk. :D

Så jeg er super glad for gaven, og tror faktisk jeg vil gemme æsken og sætte den til pynt i rumdeleren i stuen. Så kan jeg altid kigge på den og tænke på min søster.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og sikke en sød tanke! :-)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt med så nogen personlige gaver, som man måske ikke selv ville have købt.
  Jeg elsker Royal Copenhagen og samler selv på det, så kan forstå din søsters gave valg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. :D Kan ikke forstå hypet omkring det, men ja det var en virkelig sød tanke. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)