Køl lidt ned kære computer

Ja min computer er jo ikke helt så ny længere, og når jeg bruger den så mange timer som jeg gør dagligt, så slider det virkelig også på den. Det betyder så også at den efterhånden bruger ret mange kræfter på at køre div. programmer og harddisk og grafikkort kører varme. Blæseren kan simpelthen ikke følge med længere. Og jeg har haft kigget efter noget der kan hjælpe den lidt.

Spurgte for et år eller to siden folk på Twitter om de kunne anbefale noget, og en af de skønne kvinder derinde, anbefalede denne, da hun selv har den og vist var ret glad for den. Så jeg gemte linket og ventede så bare på at jeg på et tidspunkt havde økonomi til det. Så da jeg fik penge tilbage i Skat i år, så blev der altså lagt lidt til side til at købe denne. Fik den dog først købt her i sidste uge, og var nede og hente den i går. Testede den så hele dagen i går, og hold da op hvor er det lækkert ikke længere at sidde med en brændvarm computer.

Det er en Lap Chill Mat af mærket Targus og I kan fx finde den her. Den har to blæsere som køler computeren ned imens den er tilkoblet med USB-stik. Det er sku skide smart. :D Så jeg kommer virkelig til at blive glad for den her til sommer. Det er nemlig den værste årstid for min computer. Jeg har prøvet diverse blæsere, men ingen har kunne køle den nok ned eller holde ret mange dage af gangen, så det har været virkelig frustrerende. Men nu tror jeg at det nok skal gå.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)