Trøste Shopping

Som jeg nævnte i mit seneste indlæg, så var jeg nede i byen og shoppe lidt efter mit lægebesøg.

Det første jeg skulle ned og kigge på var lidt GOSH produkter i Matas. Jeg er jo ved at samle alle mulige farver af deres eyelinere, og i dag fik jeg købt to jeg ikke har. To som jeg har ville have i noget tid nu. Der er her tale om Velvet Touch Eyelinerne i farverne 008 Silver Screen og 007 Alligator. Nu mangler jeg bare 011 Sky High, så har jeg dem jeg gerne vil have.

Fordi jeg købte de to eyelinere, så fik jeg en gave med. Den indeholdt så en fin makeuppung med 3 GOSH produkter i. En Velvet Touch Eye Primer, En Eyeshadow Stick i farven Love That Real Gold og en Intense Lip Colour i farven 302 Nude.

Elsker elsker ELSKER GOSH!

Det andet, som jeg har ville prøve længe, er Garnier Skin Naturals exfoliating scrub. Jeg stod lidt med valget imellem denne og den som også er en maske, men har så mange masker, så valget blev denne. Den skulle være god til folk med fedtet hud og problemer med acne. Som jeg desværre slås med - altså begge dele. Jeg er så træt af at jeg ikke kan gå en dag uden at være klistret til i ansigtet, fordi jeg åbenbart producerer for meget fedt i ansigtet. Har snart prøvet alt, men intet har hjulpet. Så nu er det blevet dennes tur.

Denne bog, "Englevinger" af Christina Ramskov, fandt jeg i genbrugsbutikken, og kan læse mig frem til at det er en efterfølger af "Fønixens Hjerte". Lidt irriterende. Så hvis der sidder en derude, som gerne vil sælge mig deres, så skriv endelig. *Hehe* Men den står nu og pynter fint i bogreolen. Håber den er god.
Translate posts in the sidemenu

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)