#WhatBeautyFeelsLikeToMe - Gør noget godt for dig selv

Der er i øjeblikket ret stor fokus på skønhed, og hvad den er for os kvinder. Både Dove og Veet har det oppe og vende, og det synes jeg er skønt. For det har ikke noget at gøre med, at man skal se ud på en bestemt måde eller noget i den retning - man skal se den skønhed man selv besidder og erkende at den er der, FOR DET ER DEN! HOS OS ALLE!

Jeg har her på bloggen haft skrevet to indlæg, med netop dette budskab. Det ene indlæg handler om at man godt kan være smuk i alle størrelser og det andet indlæg handler om hvad jeg synes skønhed er og hvor jeg ser den i mig selv. Smut gerne ind og læs begge indlæg. For mig er det nemlig et vigtigt budskab at få ud.

Og når nu det kommer til det med at hylde skønheden i os alle, hvad er så mere passende end lidt selvforkælelse? For vi er jo så fandens skønne, at det fortjener vi da fuldt ud! Ikke sandt? Og hvorfor ikke bruge en dag i denne weekend på det? Eller en anden mulig dag hvis weekenden ikke lige passer. :P Ja jeg skal satme bruge en dag på selvforkælelse, for det gør altså noget godt for humøret og ens selvfølelse. Så jeg vil i dette indlæg komme med lidt forslag til hvad du kan gøre, for at få det bedste ud af sådan en dag og hvordan du kan slappe helt af.

1: Start dagen ud med et skønt bad med det hele
Her tænker jeg selvfølgelig på at man skal give sig god tid til at nyde et varmt bad. Tænd eventuelt for noget beroligende musik og tænd nogle duftlys på badeværelset og tænd så for den varme bruser.

Forkæl huden lidt med lidt shaving af ben, armhuler og hvad der ellers ønskes at shaves. :P Fjern derefter de døde hudceller med en god og nærende bodyscrub. Dette er noget man sagtens kan gøre et par gange om ugen, da huden har super godt af det. Slut derefter af med en lækker body-sæbe der har en skøn og aromatisk duft, som giver dig lidt en spa-fornemmelse.

Håret skal selvfølgelig heller ikke glemmes, så hvorfor ikke give den en hårscrub eller hårmaske udover shampoo og balsam også? Så en god shampoo, lækker hårmaske og så slutte af med balsam. Se dét ville dit hår sikkert takke dig for. ;)

2: Giv huden et nærings boost
Når nu du er færdig i badet, så kunne du passende smørre kroppen godt ind i en lækker bodylotion. Jeg hader selv dem der fedter og tager en krig om at trænge ind, så find en god en. Har du ekstra tørre hænder, fødder og albuer, så brug en creme specielt til dette formål. Jeg har i hvert fald været glad for at jeg har fundet en der fungerer for mig. Og hænderne får gerne en gang ekstra forkælelse med en håndscrub inden påsmøring af håndcreme.

3: Ekstra forkælelse efter et bad
Nogle ting som jeg bruger jævnligt er en creme eller spray der mindsker væksten af hårene på benene. Jeg hader at barbere ben og ved at bruge disse produkter, så går der længere imellem hvornår det trænger til at blive gjort. Så jeg kan godt anbefale at man opsøger sådanne produkter og prøver dem af.

Derudover så er en ansigtsscrub en gang imellem også en lækker ting. Især inden brug af en ansigtsmaske. Dette kan man også godt tillade sig selv en gang imellem. Og er man lidt en samler som jeg når det kommer til ansigtsmasker, så er en ansigtsmaske om ugen ikke helt unormalt. *Hehe*

Og giv eventuelt håret noget lækker olie imens det er lidt fugtigt. Tro mig, det vil elske dig for det.

4: Lav noget DU har lyst til
Læn dig tilbage og se lidt TV, læs en god bog, drik en kop te eller måske endda gå en tur ude i den skønne natur. Gør lige hvad du har lyst til. Tillad dig selv at komme ned i gear og slappe af og finde roen i dig selv. Måske en hurtig lur? Jeg har læst at man ikke skal bruge ret meget, men at man lige skal have fornemmelsen af at nærme sig dyb søvn, og så skal man vågne op. Sluk eventuelt for telefonen så du ikke bliver forstyrret i din alenetid.

5: Et smil koster igenting men giver så meget
Kommer du ud, så smil til dem du møder med et glimt i øjet. Det giver dem et positivt boost og du får det sikkert også godt med dig selv bagefter. Og måske du får et smil tilbage? Det er da en dejlig ting. En gratis gave. Smit andre med noget positivitet og få noget tilbage. Og så er det jo bare godt med frisk luft og noget naturligt lys.

6: Få noget lækkert at spise og drikke hele dagen
Spar ikke på noget. Nyd noget lækker mad. Lav lige hvad du har lyst til og brug for. Og drik en masse vand. Man skal heller ikke gøre det alt for tungt.

7: Sørg for at få rigeligt med søvn
Vi skal helst have mellem 6-8 timers søvn hver nat, og det er især vigtigt for kroppen og ens mentale sundhed. Kroppen lader op og gør sig klar til dagen efter. Det er imens du sover at huden reparerer sig selv og hvem har lyst til at vågne op og ligne noget der nærmest er dødt? :P Poser under øjnene og træt og grå hud er der ingen af os der gider at blive mødt med i spejlet om morgenen. Så tillad dig selv at få den søvn du har brug for. Dette er også en lille hjælp hvis man lider af stress.

Jeg ved at jeg har skrevet lignende indlæg før, men tænkte at vi godt kunne tåle et mere. ;) Ha' en helt fantastisk weekend alle sammen, og ta' nu en dag med noget selvforkælelse!

#JegErSmuk og det er du også. Husk det!

Sidst men ikke mindst, så vil jeg gerne gøre jer opmærksom på at dette indlæg ikke er et jeg har været tvunget til at skrive, eller får noget for, men det er noget jeg har valgt at være med i af fri vilje. Så skulle der ikke være nogen misforståelser.
Translate posts in the sidemenu

1 kommentar:

  1. Fine forslag!

    Angående body scrub, så vil man gøre naturen en tjeneste hvis man laver sin egen (fx m. sukker) da så godt som alle købe scrubs indeholder microplastik som ledes direkte ud i naturen og havene (da rensningsanlæggene ikke kan filtere det fra). Bare en tanke :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)