Jeg føler mig så lettet!

Puha... Mødet er overstået, fik handlet ind til aftensmaden og været nede for at få spændt mit styr hos min far. Min cykel var seriøst blevet livsfarlig at køre på, så det skulle fikses. Vi fik så samtidig snakket om, at genopstart på træning sker næste mandag i stedet for i dag. Passer mig helt fint, da jeg godt nok synes at hovedet er tungt.

Vågnede op med en virkelig irriterende hovedpine, som nok skyldes stress ang. mødet i dag, og det blev ikke bedre af at jeg blev ked af det midt under mødet. Hader at mine følelser sidder så meget udenpå tøjet lige for tiden. Men det er samtidig en fordel, da det jo er ret tydeligt at se hvordan jeg går og har det. Så det er svært at ignorere. Det gjorde så også at min sagsbehandler gik med til de forslag jeg kom med, så nu bliver jeg henvist til Mindfulness-kursus og derefter Remediering, som har ændret lidt i skemaet, så det vil jeg nok få en del mere ud af end sidste gang. Det var også helt nyt sidst, så der var ikke rigtig nogen plan for hvordan det hele skulle forløbe. Så det bliver spændende, samt at hun vil sørge for at jeg får mine kørselspenge retur denne gang.

Så jeg er en lettere kvinde nu. En meget tung sten er lettet fra mit hjerte, og nu skal jeg bare lige have den hovedpine her til at forsvinde. Ikke stresse mere! Og rengøringen må vente til i morgen. De lover pludselig også regn hele dagen, så... mine planer for i morgen bliver nok ændret. Men så kan jeg da gå igang med den næste bog i Maze Runner-serien. :)

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)