Jeg skal teste Garnier Micellar Cleansing Water

Jeg har virkelig træls problemer med min hud i ansigtet, pga. psoriasis og de satans hormoncremer jeg har været på i mange år, så lige så snart jeg finder noget til sart hud, så springer jeg til og tester det gerne. For min hud er totalt ødelagt og ser ganske enkelt bare forfærdelig ud. Kommer aldrig til at få pæn hud, men kan jeg gøre bare en lille smule, så er det det værd. Så jeg har valgt at hoppe med på vognen når det kommer til denne Garnier Micellar Cleansing Water.

Jeg har hørt rigtig meget godt om den, så mine forventninger er måske nok en smule høje, men uanset hvad, så er det jo godt at rense huden. Om den så kommer til at gøre noget godt for mig, det må tiden vise. Jeg går i hvert fald igang med at teste den allerede fra i aften. :)


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Jeg var lige ved at købe den i Fakta i dag, til 25 kr. Jeg døjer også meget med huden i ansigtet, får tør og skældende hud og røde plamager, og har købt mig fattig i diverse cremer, dyre som billige, uden det helt store held - nogle af dem forværrer det bare. Den bedste jeg har prøvet, som jeg bruger nu, er fra Nivea - men jeg er løbet tør for skin tonic, så cremen kan ikke klare det hele selv. Men du skriver at du har hørt godt om denne, så mon ikke jeg bare skulle tage i Fakta og købe den alligevel? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Så længe den er så billig, så er det bare med at købe den. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)