Jeg er lykkelig over at vi får vidde bukser tilbage!

Det har været kendt længe, at vi i år får vores vidde-bukser tilbage, og jeg er simpelthen så meget oppe og køre over det. Dog er det stadig en smule svært at finde nogen til os lidt voksne kvinder med lidt mere røv og lår, men håber det kommer løbende. Har selv været på udkig længe, og har også fået købt et enkelt par, men ved ikke heeeeelt om de er som jeg ønsker dem. Og har et par på vej, som også lige skal vurderes om de kan bruges. Men jeg er ved at finde et par stykker som jeg kan bruge. Og vil gerne have et par med en masse vidde i! Det er nemlig hvad jeg gik med da jeg var teenager, og det kunne være sjovt at få sådan et par overdrevet vidde-bukser igen.

Jeg synes generelt at det er fedt at vi får lidt af vores 80'er og 90'er tøj på markedet igen. Og ja der er sikkert mange af de unge, som synes det er noget mærkeligt noget, men sådan har vi gamle rotter det jo også med den stil de går med. Såå... :P Jeg ser frem til at gå tilbage i barndomsminderne og klæde mig lidt i noget af det tøj igen. For lad os nu alle være ærlige - viddebukser er bare skide behagelige at have på! *Hehe*

Så jagten er gået ind på vidde-bukser jeg kan passe. :D
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)