Doven Søndag

Ja det beskriver vist meget godt min søndag. :D Meget doven. Har nemlig ikke lavet noget som helst andet end at læse lidt, se lidt serieafsnit, blogget lidt og... jah.. Fået solgt et par sandaler som jeg alligevel ikke kunne passe. Skal have sparet sammen til en ny DVD-afspiller som jeg regner med at have penge til allerede på tirsdag. Den jeg fik af mine forældre som erstatning for min egen der brændte sammen stod af efter 10 min afspilning af en film. Såå... Den var vist ikke ret meget værd. Så skal lige have fundet en lille hund, og håbe at tilbudet i Føtex stadig gælder tirsdag. Fingers crossed!

Jeg hopper i seng her lige om lidt, da jeg får en ret travl dag i morgen. Har planlagt et look, som jeg jo så starter dagen ud med at lave, og så skal der selvfølgelig tages billeder og de skal blogges. Derefter håber jeg at jeg kan hente pakke nede i byen, hjem med den, pakke taske og så bliver jeg hentet lidt over middag, da turen går til Odense. Mine forældre skal nemlig i BilTema og IKEA og spurgte om jeg ville med derind - vil jeg jo meget gerne. :D Og når vi så kommer tilbage til Faaborg skal vi lige have handlet, og så skal jeg ned og spise hos dem. Træningen rykker vi så nok til tirsdag, men nu ser vi hvad der sker.
Så jeg kommer meget sent hjem i morgen, og kommer derfor ikke rigtig online, andet end hvis jeg lige er på fra mobilen eller låner en computer ude hos dem. Derfor har jeg også forberedt lidt indlæg til jer udover dagens look. Så bloggen kommer ikke til at stå stille.

I må sove godt når I kommer så langt. :D Nat nat!
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)