En Praktisk Toilet Taske fra eBay

Jeg har haft denne liggende længe, men fandt den så her den anden dag, da jeg var igang med at rydde op i al mit skrammel. :D Havde faktisk helt glemt at jeg havde den, og nu ved jeg da, at jeg har en stor og praktisk toilettaske til hvis jeg skal på weekend et eller andet sted eller måske endda skal på ferie. :D

Som I kan se, så har jeg forsøgt at finde de ting frem, som jeg bruger på daglig basis og puttet i, så jeg kunne se om det hele kunne være der. Det kunne det så ikke helt. Mangler skampoo, balsam og bad. Men tror at jeg vil prøve at finde de der små tomme flasker, man så kan putte det forskellige i i stedet for og derved spare lidt på pladsen. Og sådan noget som håndcreme, deo og parfume har man nok i håndtasken alligevel, så det går nok op. Og så er der selvfølgelig makeuptasken ved siden af. Ja vi kvinder (eller i hvert fald mig) bruger sku egentlig mange produkter hver dag.

Men hvis I nu skulle sidde og overveje at anskaffe jer sådan en smart sag her, så kan I finde den til lidt over 30 kr på eBay lige her. Og det er sku billigt for en helt iorden stor toilettaske.

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)