Lad Sommerfuglene holde øje med dine bøger

Jeg har ikke så mange bogmærker, men jeg har da et par stykker, og de seneste er fra eBay og er formet som nogle skønne sommerfugle! :D Dog har jeg ikke alle slags, og det kan være svært at vide sig sikker om man nu også får det, for de bliver sendt tilfældigt til en, og det kan virkelig godt være irriterende. Jeg har dog fået én af dem som jeg gerne ville, og det er den lyseblå. De andre jeg gerne vil have er nr. 1, 2, 6, 7 og 10 - I kan se hvilke jeg mener her.

De er super søde og de pynter så fint i bøgerne. Ja jeg kunne altså ikke stå for dem, og får 6 kr stykket, så er det jo ikke den store investering. Jeg har selv overvejet at bestille en 4-5 stk mere hjem og håbe at jeg får nogle af de andre typer. Man kan aldrig få for mange sommerfugle. :D Og da slet ikke her op til sommeren hvor de rigtig kan pynte i bogreolen. Åhhh jeg elsker dem. :D


8 kommentarer:

 1. ÅH, hvor er de fine! Tusind tak for tip :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er de nemlig ja og det var skam så lidt. :D

   Slet
 2. Jeg har også kigget på dem og de er så fine :D Kunne godt finde på at købe nogle hjem, jeg er bare ked af, at man ikke selv kan bestemme farven

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt surt. Men de er heldigvis så billige, så hvis man bestiller en håndfuld hjem, så er der forhåbentlig en af sine favoritter med. :D

   Slet
 3. De er simpelthen bare så søde...
  Jeg har selv kigget lidt efter et rigtig bogmærke, men har ikke rigtig fundet noget endnu.. :D
  Nok også lidt fordi jeg ikke rigtig kan beslutte mig.. ha ha

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse er rigtig søde ja og super praktiske. :) OG BILLIGE! :D

   Slet
  2. Kan du godt ha gang i flere bøger på en gang eller?? :D

   Slet
  3. Nej... De var kun sat i for syns skyld.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)