Spørgsmål til Bloggeren #1

Jeg har fundet en masse spørgsmål fra forskellige steder på nettet, som jeg deler op i en hel del indlæg og besvarer. Nogle af tingene har jeg aldrig svaret på før og andre af dem er ret oplagte, men vælger at svare på dem alligevel. Dette er en sjov måde at lære mig at kende på, og tænkte at det kunne være sjovt for mine nye besøgende at læse - og egentlig også jer faste læsere. Så hold øje med disse indlæg her på bloggen. :D

Hvad er din yndlingsdrik?
Puha den er faktisk ret svær, for jeg har flere forskellige jeg holder rigtig meget af at drikke. Der er kakao (varm og kold), te, isvand, asti og smoothie. :) Så det er virkelig svært kun at vælge én.

Er du forelsket i nogen lige pt?
Nej det kan jeg ikke ligefrem påstå jeg er. Jeg søger ikke en kæreste, så jeg kigger heller ikke efter en. Så det med at have følelser for en, er på ingen måder aktuelt lige nu.

Hvad foretrækker du at man kalder dig?
GiZmo eller Anne-Mette. Jeg HADER at folk kalder mig for Anne, for det er IKKE mit navn! Der er en bindestreg i mit navn ergo er det ét helt navn. Hvis der ikke var bindestreg, så ja så var mit navn Anne, men det er ANNE-METTE! Og jeg bliver voldsomt irriteret når folk ikke fatter det. Jeg reagerer ikke på det og jeg nægter at svare på beskeder hvor folk kalder mig det mere end én gang når jeg allerede har forklaret hvad mit navn er.

Har du nogen fobier?
Hvis jeg tænker over det, så har jeg nok en del flere end dem jeg går og regner med, men de to største fobier jeg har er klart fobi for højder og edderkopper. Jeg kan begynde at kampsvede og ryste på hele kroppen bare ved at stille mig op på en lav skammel. Det er totalt latterligt, men det har ikke forandret sig selvom jeg har gjort en del for at komme mig over den fobi. Og fobien for edderkopper er da blevet en smule bedre, men den er på ingen måder lille nok til at jeg kan ignorere de kræ når de kommer i nærheden af mig.

Generer homoseksuelle, lesbiske, biseksuelle eller transseksuelle dig?
INGEN måder! De er mennesker ligesom alle andre af kød og blod med følelser, så fordi de har et andet syn på seksualitet og dem de tiltrækkes af, skal ikke gøre dem til forkerte eller skrækkelige mennesker. Jeg kender nogle helt igennem fantastiske homoseksuelle mennesker og de er sku så imødekommende og varme. Så nej jeg har intet imod dem - tværtimod. Jeg ville ELSKE at have flere venner og veninder som dem. Verden ville være et så meget mere farverigt sted at leve!

Hvor ofte går du til fest/i byen?
For at være ærlig så er det nok snart 10 år siden jeg var i byen og gangen før det var også flere år siden. Så det er ikke noget jeg gør så meget i. Det er spild af penge og jeg synes generelt ikke om at være i rum med mange fulde og hensynsløse mennesker. Så hellere sidde og hygge til en privat-fest hvor man kan styre det og snakke sammen.

Hvem stoler du mest på?
Udover mig selv så er det min søster. Ingen tvivl om det.

Har du nogensinde følt dig presset til at gøre noget du helst ikke ville af dine venner?
Ja... Et par gange efterhånden. Men den værste gang var da jeg var teenager og endte ude i noget lort. Gruppepres er noget lort. Og når man er mobbe-offeret og tror man kan komme ind i varmen ved at gøre som mobberne ønsker, så ender man bare med at brænde nalderne. Og det lærte jeg på den hårde måde.

Kan du lide at svømme?
Jeg har ikke svømmet siden jeg var meget ung og gik til svømning, men ja jeg elsker faktisk at svømme. Og jeg ville elske at komme til at gøre det igen meget snart, men ikke ved stranden. Der er altid alt for meget tang, gobler og andre klamme ting i vandet. Så giv mig en pool til rådighed, så bliver jeg vandhunden over alle vandhunde. :D

Hvad er din yndlingsfarve?
Blev jeg spurgt for 5 år siden, så ville jeg kun have svaret grøn, men jeg må erkende at jeg ikke kan holde mig til en enkelt farve. For farverne blå, hvid og beige er virkelig også højt på min liste. Så det må blive de fire farver - grøn, blå, hvid og beige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)