Tester Body Wrap fra It Works

Jeg har kendt til dette i noget tid, og da en af de skønne kvinder her i byen tilbød folk at blive wrappet nede hos sig, var jeg meget tæt på at teste det, men det er desværre ret dyrt, så jeg fik det aldrig gjort. Men jeg kunne jo se de super fine resultater de alle fik, så var da skide misundelig!

Men jeg har så fået lov til at teste en af disse meget omtalte wraps fra It Works. Jeg tog den på i mandags og lod den sidde i 45 min som er anbefalet som første-gangs-wrapning. Og hold da op hvor var det mærkeligt at have på. Man kan tydeligt mærke at der er kamfer i. Det er både koldt og varmt på samme tid. Nogen synes det er ubehageligt, men jeg synes faktisk det er en rar følelse. Og man kan mærke det selv efter man tager den af, da man skal lade gel'en blive på og massere den ind i huden.

Man skal holde sig i ro imens man har den på og hele 2 timer derefter. Gel'en skal nemlig have mulighed for at trænge helt ind i huden, og det kan den ikke, hvis man er aktiv og sveder ud igennem de porer den gerne skulle trænge ind igennem. Så jeg valgte at sidde og arbejde lidt på bloggen i de timer. Noget andet jeg så er en hat til at huske, er at drikke en masse vand dagligt. I de dage hvor den virker skal man drikke minimum 3 liter vand om dagen, og det er jeg slet ikke god til at huske. Jeg har dog gjort det bedste i disse 3 dage, men hvis jeg sidder og arbejder eller er ude og lave andre ting, så tænker jeg slet ikke over det. Jeg føler ikke tørst på samme måde som andre, så jeg er sjældent tørstig. Men... som sagt så har jeg gjort hvad jeg kunne i disse dage. :)

Jeg målte mig første dag, og her på tredjedagen måler jeg hele 4 cm mindre i omkreds på maven hvor wrappen har siddet. Jeg havde slet ikke forventet det, da jeg ikke har fået overholdt det med vandet, men jeg må sige at det er effektivt. Og efter dette kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve et par stykker mere til maven og så ellers lår, baller, arme, ryg og hals. Det kunne være så fedt. Især fordi det bare er svært for mig at komme af med lidt af mit panser pga. min Struma (stofskiftesygdom). Så hvis jeg kunne gøre det på denne måde, så ville det være så rart. Men det er sku lidt dyrt. Så jeg må nok nøjes med at drømme om det.

Men til jer der har finanserne til det - I burde virkelig prøve det. :D Det er lidt skægt at man kan se så stor en forskel på målebåndet efter kun 3 dage. Og der ville sikkert være større forskel hvis man nu overholder det med vandet. :P Så husk det!

4 kommentarer:

 1. Lyder godt nok nice, men det er prisen desværre ikke..
  Kunne ellers været rigtig sjovt at prøve.. :D
  Jeg har de sidste par uge været på en fed kage diæt.. Ha Ha..
  Jeg må sku tage mig sammen, det går ikke med alt det kage..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej prisen er godt nok nedslående.

   Åhhhh kage er godt! :D

   Slet
  2. TAK til Anne-Mette for indlægget :-)
   Jeg kan se, at hun linker til min hjemmeside, og vil gerne kommenter på prisen. Hvis man er fordelskunde koster en kasse med 4 wrap 531,25 kr. + porto ca. 50 kr. Dvs. at en wrap koster under 150 kr.
   Fordelskunde betyder, at du siger ja til at få et produkt i 3 følgende måneder, herefter kan du bestille varer når det passer dig. Når man siger ja til at blive fordelskunde får man med det samme 40% på samtlige produkter. Prisen 531,25 er fordelskundepris :-)
   Skulle i være interesseret i at se billeder fra kunder mm. kan i se det på min facebook gruppe: It Works - by Henriette - Køge.
   Hilsen Henriette

   Slet
  3. Kage er billigere.. :D

   Jeg ville aldrig få råd til at prøve det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)