Lyse Jeans Cover til HTC One

Jeg havde købt noget igennem eBay for noget tid siden som jeg aldrig modtog, og sælger påstod hårdnakket at jeg havde fået det og ville på ingen måder returnere mine penge. Men pludselig fik jeg en mail hvori der stod at de undskyldte mange gange, men at varen ikke var kommet videre end til deres landgrænse og ikke kom igennem, da de ikke havde skrevet på pakken var der var deri. Så de havde fået den tilbage. Så jeg fik mine penge retur. Men noget jeg ikke havde forudset var at de sendte mig en "Undskyld ulejligheden"-varer. Og det var da heldigt at det var noget jeg havde bestilt til min HTC One som de ikke kunne få sendt, for ellers ville de ikke vide at det var den model jeg har. Så de sendte et cover til mig som undskyldning, og det er så dette.

Det sjove er så at jeg faktisk havde overvejet at købe dette, da jeg synes det er super fint. Det er feminint men samtidlig lidt råt. Så jeg blev virkelig glad da jeg åbnede kuverten og fandt dette. Så behøvede jeg da ikke selv at købe det. Og jeg er virkelig glad for at det er et gel skin case og at det dækker ALLE hjørner. Det betyder nemlig at min mobil er super godt beskyttet for stød.

Så det var en super dejlig overraskelse. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)