Den der Micellar Cleansing Water alle snakker om

Nu har jeg haft denne Micellar Cleansing Water i min besiddelse i små fjorten dage og har testet den i forskellige situationer, samt testet den i flere dage i træk for at se effekten af den, og jeg må sige at jeg faktisk er ret overrasket over hvad den har kunne give mig.

Jeg var meget skeptisk i starten, og ville ikke rigtig sætte mine forventninger for højt (det var dog svært at lade være), selvom anmeldelserne har været ret gode. Jeg troede faktisk at den bare ville være endnu en, af de der micellar rensevæsker som lover en masse, men ikke rigtig gør nogen større forskel. Men til forskel fra de andre jeg har prøvet, så er denne virkelig noget for sig selv.

De andre har ikke været så gode i områderne omkring øjnene og munden, da det bare begyndte at svie ret meget og smagen var svær at komme af med, hvis man var så uheldig at få det på læberne. Og man vil jo gerne kunne bruge den på netop disse områder. Det må jeg så sige at Micellar Cleansing Water fra Garnier kan. Jeg er især glad for hvor god den er til at rense den helt store makeup af omkring øjnene. Der har jeg tidligere været nødt til at tage sæbe og vand i brug for at ordne, men nu kan jeg nøjes med denne. Fantastisk!
Den tørre heller ikke huden ud, så du slipper for irriteret hud og tørre områder. Huden føles lækker blød og det føles faktisk også lidt som om man har fået tilføjet lidt olie til huden. Altså den gode slags. Så jeg er især glad for at bruge den om aftenen inden sengetid. Så vågner jeg nemlig op med en lækker blød hud som slet ikke virker træt og kedelig.

Noget andet jeg også har lagt mærke til, er at jeg ikke er nær så rød på kinderne efter jeg er begyndt at bruge denne. Det er som om rødmen er blevet formindsket, og det er virkelig lækkert. Nu mangler jeg bare at huden bliver mere jævn i farven og at mine porer trækker sig sammen, men det sker nok ikke pga. min psoriasis. Men det ville nu være rart. :D Men jeg er helt sikker på at ved fortsat brug af denne, så vil min hud med tiden komme til at se langt bedre ud.

Så jeg har fået en ny favorit når det kommer til rensning af huden. Og det er denne! Hvis ikke I allerede har prøvet den, så synes jeg at I skulle give den et forsøg. :D
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)